53223 : Sommerhus i Kandestederne til 6 personer

| 890 til vand | 6 pers. | 124 m2 | 3 soverum |
I det attraktive sommerhusområde i Kandestederne, kun ca. 15 km fra Skagen, ligger dette sommerhus helt tæt på Vesterhavet og med udsigt til Råbjerg Mile. Fra huset er der kun få minutters gang til stranden ved Vestkysten.

Selve sommerhuset har en charmerende indretning og en lys atmosfære med ovenlysvinduer og ude kan I nyde driverlivet på de solrige terrasser.

Indenfor finder I tre store soveværelser, to badeværelser, køkken og stue med loft til kip og masser af lys. Nyd afslappende aftener i sofaen med en knitrende ild i brændeovnen eller med en god bog og glem alt om hverdagen.

I løbet af dagen har I den flotteste udsigt over Kandestedernes frie natur og Råbjerg Mile, når I hygger jer i stuen eller laver mad i køkkenet.

Husets 825 m2 store grund ligger ud mod et åbent klitlandskab med udsigt til vandreklitten Råbjerg Mile. Rundt om sommerhuset breder en dejlig terrasse sig, så I kan stille havemøblerne lige der, hvor der er mest sol og læ. Flytter solen sig over himlen, kan I flytte havestolen og fortsætte driverlivet –: blot afbrudt af små pauser for at finde en bog, strække benene på naturgrunden eller for at tænde op i grillen og gøre klar til aftensmaden. Der er endvidere en hyggelig lukket solgård, der har gode læforhold.

Stranden venter bare 890 meter væk og Vesterhavet er selvfølgelig et af de store trækplastre her på egnen, og den korte afstand dertil er også med til at gøre Kandestederne til en eftertragtet feriedestination for naturelskere i alle aldre. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
53223
Sted:
Kandestederne
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
6 pers.
Soverum:
3 soverum
Byggeår:
2001
Husareal:
124 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Nej
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
08-06-2024 til 15-06-2024
Uge pris:
4.345 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 53223

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.