55247 : Sommerhus i Søndervig til 4 personer

| 1500 til vand | 4 pers. | 69 m2 | 3 soverum |
I dette hyggelige, stråtækte sommerhus kan I til opleve dansk sommerhus-idyl med lyden fra Vesterhavets brusen i baggrunden. Huset er vestjysk ese-hytte-inspireret med skrå vægge og A-form, og det er roligt beliggende for enden af en vej med udsigt over åbne marker i det naturskønne område Lodbjerg Hede.

Huset er i 2 plan og indrettet med køkken i åben forbindelse til stue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse. Badeværelset finder I også i stueplan sammen med det ene af de tre soveværelser. På over-etagen findes yderligere to lyse, hyggelige soveværelser med 2 enkelt senge i hvert. Herfra er der skøn udsigt og kig til klitterne.

Køkkenet er helt nyt (marts 2024) og veludstyret med bl.a. kombiovn (varmluft/micro/grill), opvaskemaskine, køleskab samt komfur med indbygget emhætte. Badeværelset er ligeledes helt nyt med bruseniche og nyt møblement. Derudover er sommerhuset udstyret med satellit-TV med tyske kanaler, cromecast, velfungerende 500/500 trådløst internet samt Nescafé Dolche Gusto maskine til kaffeelskerne.

På den store naturgrund kan børnene lege, og der er direkte adgang til de mange vandrestier i området, hvor der er skønne naturoplevelser med gode muligheder for cykel- og vandreture. Der er et godt dyreliv og god mulighed for at opleve rådyr, harer og egern samt mange forskellige fugle. Er I aktive, er der rig mulighed for aktivitet omkring Søndervig-Ringkøbing. Langs fjorden er der rig mulighed for forskellig vandsport. Ønsker I bymiljø og oplevelser ligger Søndervig kun 5 km væk og hyggelige Ringkøbing nås på 10 minutter i bil. Indenfor 2 km er der en 27-hullers golfbane og fiskesø. I kan også vælge blot at slappe af i dette hus, der er fyldt med atmosfære og sjælevarme med en bog eller brætspil.

Annonce ID:
55247
Sted:
Søndervig
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
4 pers.
Soverum:
3 soverum
Byggeår:
1973
Husareal:
69 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Nej
Sat-tv:
Ja
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK

Slutrengøring kan tilkøbes for : 800 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 55247

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.