Kontakt os

SommerhusDanmark.dk er en sommerhusportal for privatudlejning. Vi er IKKE et udlejningsbureau, derimod formidler vi kontakten mellem lejere og private sommerhusejere uden om udlejningsbureauerne.

Inden du kontakter os, beder vi dig derfor læse nedenstående vedrørende din henvendelse...
  SommerhusDanmark.dk - sådan kommer du i kontakt med os, hvis du vil leje et sommerhus, udleje et sommerhus, købe banner eller tale linkbytte.

Vil du LEJE et sommerhus?

Drejer din henvendelse sig om leje af sommerhus, så er det IKKE os, du skal kontakte, men derimod...

● Har du spørgsmål til et specifikt sommerhus, skal du kontakte den pågældende private udlejer af sommerhuset for alle spørgsmål eller booking. Brug kontaktformularen i den enkelte sommerhusannonce.

● Har du et mere generelt spørgsmål om ledige sommerhuse i en bestemt ferieuge eller ferieområde, henviser vi til vores søgemodul.

Vil du UDLEJE et sommerhus?

Ønsker du information om at udleje dit sommerhus her via hjemmesiden, henviser vi i første omgang til vores udlejerinformation, vores prissammenligning samt vores brugeroprettelse for nye udlejere.

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål via ovenstående links, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Vil du købe BANNER?

Vi tilbyder forskellige muligheder for at synliggøre din bannerkampagne. De fleste profileringskanaler er beskrevet i vores annonceinformation, og har du idéer til andre samarbejdsmuligheder, hører vi også meget gerne fra dig.

SommerhusDanmark.dk - sådan kommer du i kontakt med os, hvis du vil leje et sommerhus, udleje et sommerhus, købe banner eller tale linkbytte.  

Kontaktdata

Vi træffes bedst via e-mail:


Eller telefon: +45 22 94 62 27

Vores postadresse er:
SommerhusDanmark.dk
v/ KanKom Online - Thorsvej 21 - 7000 FredericiaVi beklager, at du har ledt forgæves, og vi arbejder
på at skaffe flere sommerhuse. Men indtil da
opfordrer vi dig til at lede videre her:
Dancenter: 5.000 sommerhuse i hele Danmark
Novasol: 30.000 sommerhuse i hele Europa
Dansommer: 5.000 danske luksushuse udlejes