Lej sommerhus

Hos SommerhusDanmark.dk er vi specialiseret i privatudlejning af sommerhuse i Danmark og ferieboliger i udlandet.

Vi formidler kontakten mellem lejere og private sommerhusejere uden om udlejningsbureauerne, så du kan opnå en billig sommerhus leje!
  SommerhusDanmark.dk - gode råd om brug af sitet samt fordele ved at leje sommerhuset privat i stedet for igennem et udlejningsbureau.

Penge at spare ved privat sommerhusleje

Du kan ofte spare 20-30-40% ved at leje sommerhuset privat, fordi privatudlejerne som regel sætter udlejningsprisen en smule lavere end sommerhusbureauernes prisniveau.


Kontakt udlejeren direkte

SommerhusDanmark.dk formidler kontakt mellem lejer og privatudlejer.
Vi udlejer derfor IKKE sommerhusene - det gør privatudlejerne!

Af samme grund bedes du henvende dig direkte til den enkelte udlejer for yderligere information om et sommerhus eller en direkte booking. Udlejers kontaktoplysninger står anført ved det enkelte sommerhus. Denne procedure sikrer dig, at du altid får de seneste oplysninger om ledige uger, priser mv. Dét er sommerhusudlejning, når det er bedst.


Søgning på flere måder

SommerhusDanmark.dk lægger vægt på overskuelighed og brugervenlig adgang til de annoncerede sommerhuse. Vi har derfor valgt at tilbyde flere søgemuligheder, så du kan vælge den metode, der passer dig bedst.

Søgemodul: Du kan vælge vores avancerede søgemodul, hvor du kan angive mange forskellige søgekriterier og dermed få et snævert, men nøjagtigt søgeresultat.

Geografi: Eller du kan vælge vores sammenlignelige opstilling ud fra husenes geografiske placering; nemlig den blå menu øverst på sitet.
 

Sortsø
Skønt sommerhus i utrolig flot natur på Nordfalster
3000-3500 DKK
5 personer
300m til strand
Bukkemose
Sommerhus i Bukkemose på Langeland
1995-6500 DKK
8 personer
300m til strand
Vesterø
Skøn havudsigt ferielejlighed / sommerhus i Vesterø på Læsø
2500-5000 DKK
4 personer
100m til strand


Ansvar

SommerhusDanmark.dk er udelukkende formidler af kontakten mellem lejer og udlejer. Sidstnævnte to parter indgår sammen en aftale om leje af et sommerhus. SommerhusDanmark.dk har ingen andel i denne aftale, ligesom SommerhusDanmark.dk fraskriver sig ethvert ansvar for en eventuel tvist, der måtte opstå mellem lejer og udlejer.

Sommerhusannoncens oplysninger afgives af husets ejer, og det er dennes ansvar, at de afgivne oplysninger er korrekte. Herunder hører desuden, at billeder af sommerhuset og dets omgivelser skal fremstå troværdige og i overensstemmelse med de faktiske forhold på stedet.


Rettigheder

Alt indhold på SommerhusDanmark.dk - herunder design, tekst, billeder og grafik - er beskyttet af loven om ophavsret. Gengivelse, efterligning eller anden udnyttelse af dette indhold må kun ske med forudgående, skriftlig accept fra SommerhusDanmark.dk! Enhver overtrædelse af denne ophavsret vil blive retsforfulgt.


Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os!Vi beklager, at du har ledt forgæves, og vi arbejder
på at skaffe flere sommerhuse. Men indtil da
opfordrer vi dig til at lede videre her:
Dancenter: 5.000 sommerhuse i hele Danmark
Novasol: 30.000 sommerhuse i hele Europa
Dansommer: 5.000 danske luksushuse udlejes