Cookie- og Privatlivspolitik


Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til flgende forml:

  • Teknisk funktionalitet, s vi kan huske dine prferencer og huskeliste med gemte sommerhuse.
  • Trafikmling, s vi ved hvor mange, der besger vores site og kan dokumentere dette over for annoncrer efter flles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, s vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker p den.
  • Adfrdsbaseret individuelt mlrettet af annoncering, s vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

  • Oversigt

    1. Ejeroplysninger
    2. Hvad er Cookies?
    2.1 S lang tid opbevares cookies
    2.2 Sdan sletter du cookies
    2.3 Sdan undgr du cookies
    2.4 Hvad cookies bruges til p vores website
    2.5 Google Analytics (trafikmling)
    2.6 Annoncenetvrk
    3. Brug af personoplysninger
    3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
    3.2 Beskyttelse af personoplysninger


    Ejeroplysninger

    Dette website udbydes af:
    KanKom Online
    Klik her for at se telefon/e-mail


    2. Cookies

    Dette website anvender cookies i henhold til ovenstende forml. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


    2.1 S lang tid opbevares cookies

    Cookies sletter sig selv efter et vist antal mneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besg.


    2.2 Sdan sletter du cookies

    Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering


    2.3 Sdan undgr du cookies

    Hvis du ikke nsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering


    2.4 Hvad cookies bruges til p vores website

    Cookies anvendes til at fre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om kn, alder, geografi og interesser p vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.


    2.5 Google Analytics (trafikmling)

    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at mle trafikken p websitet. Du kan fravlge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


    2.6 Annoncenetvrk

    Websitet anvender flgende annoncenetvrk:

  • Google Adsense
  • Adservice Media
  • Tradedoubler

  • Det er muligt at fravlge, at du indgr i en rkke annoncenetvrk, der deler oplysninger p tvrs af forskellige netvrk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg


    3. Brug af personoplysninger

    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, kb eller deltagelse i en undersgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, kn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

    Personoplysninger bruges til at gennemfre det kb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at f strre kendskab til dig og vrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


    3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

    Hvis du nsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos KanKom Online, skal du blot kontakte os. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


    3.2 Beskyttelse af personoplysninger

    Iflge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger p computere med begrnset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres lbende for at afgre, om vores brugeroplysninger hndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverfrsler via internettet. Det betyder, at der kan vre en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, nr data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver sledes dine personlige oplysninger p eget ansvar.

    Personoplysninger slettes eller anonymiseres lbende efterhnden som det forml, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes hjst i 12 mneder efter brug.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive ndvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ndre nrvrende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gr vi det, retter vi selvflgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst p siden. I tilflde af vsentlige ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse p vores websites.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du iflge persondataloven ret til at f oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henfres til dig. Sfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at krve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gre indsigelse mod, at oplysninger om dig gres til genstand for behandling. Du kan ogs til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrrende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens 58, stk. 1.

    Skabelonen vedr. vores cookiepolitik er leveret af minecookies.org.
    Oplysningerne p denne side er sidst opdateret 22. juni 2015.