Udlejerinformation

SommerhusDanmark.dk fokuserer på privat udlejning af sommerhuse. Vi udbyder sommerhusudlejning i Danmark samt ferieboligudlejning i udlandet.

Vi formidler kontakten mellem lejere og private sommerhusejere uden om udlejningsbureauerne. Privatudlejere sparer dermed bureauprovisionen!

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række spørgsmål med tilhørende svar vedrørende udlejning af sommerhuse her på SommerhusDanmark.dk:

1. Hvad siger andre udlejere om SommerhusDanmark.dk?
2. Hvorfor tilmelde dit sommerhus hos SommerhusDanmark.dk og ikke et bureau?
3. Hvorfor betale penge for en annonce hos SommerhusDanmark.dk?
4. PREMIUM eller VIP?
5. Besøgstal
6. Tilmelding og betaling
7. Forlængelse af abonnement
8. Ansvar
9. Rettigheder


Se desuden vores artikler om lejekontrakt, lejepris/depositum/forbrug, checksvindel samt tips til en god annonceudformning:

- Sommerhus lejekontrakt
- Lejepris/depositum/forbrug
- Undgå checksvindel
- Sådan udformer du bedst din sommerhusannonce

  SommerhusDanmark.dk - information til sommerhusudlejere om fordelene ved at udleje sit sommerhus via os.


1. Hvad siger andre udlejere om SommerhusDanmark.dk?

Vi får heldigvis ofte gode tilbagemeldinger fra vores udlejere. Herunder kan du se et udvalg af deres feedback.

Tonny, hus 7927:
Først og fremmest tak for en kanon hjemmeside. Efter 4 dage havde jeg allerede en, der lejede mit hus i 2 1/2 mdr. Straks derefter var der en, der bookede det i 4 uger, og jeg har flere henvendelser endnu - det må siges at være en ufattelig succes!

Bent, hus 7437:
Jeg er meget tilfreds med systemet, og vi lejer ud i et omfang, vi er tilfredse med. Vi har til dato kun haft tilfredse lejere, som har været en fornøjelse at samarbejde med. Ikke et problem har vi haft, og jeg anbefaler SommerhusDanmark til dem, jeg tror, det er en mulighed for.

Susanne, hus 1481:
Hvor vi glædes over at være med på siden, vi får tit respons fra vores gæster. Vi kan tydelig mærke at der er flere forespørgsler, end de første år vi var med, og dette er meget tilfredsstillende, og kunderne er glade over at kunne booke direkte og noget billigere.

Leif, hus 7614:
Vi er glade brugere af SommerhusDanmark.dk og ikke mindst i sidste weekend, hvor vi pludselig havde en ledig uge. Jeg gik ind på hjemmesiden og i løbet af 5 min. fandt jeg ud af hvordan 'Last-Minute' virker. Så ret hurtigt fik jeg en meddelelse sat op vedr. ledig i den uge og med lidt rabat. Efter en time var huset igen booked. Helt fantastisk! Så herfra tak til hjemmesiden. Kan kun opfordre endnu flere til at bruge siden.

Henrik, hus 906:
Blot mens jeg husker det: Stor tak for jeres indsats, som jeg endnu engang kan se bærer frugt her i år. Det er godt gået!

Tage, hus 12:
Jeg vil meget gerne fortsætte abonnementet hos SommerhusDanmark. Så vidt jeg kan vurdere, er din hjemmeside den flotteste og mest brugervenlige hjemmeside på markedet. Jeg kan slet ikke finde noget at kritisere den for. Jeg håber meget, at fremgangen fortsætter, for det har du og hjemmesiden fortjent.

Pia, hus 1018 og hus 1128:
Tak for en fantastisk hjemmeside. I gør det nemt at være udlejer.

Christen, hus 935 og hus 1560:
Ja tak, jeg vil gerne forny abonnementet på mine tre huse. Det har været en rigtig god sæson, tak for en flot service!

Karen, hus 28:
Vi har mange last minute udlejninger, idet vi har lejet mange weekender ud fra fredag til søndag. Det fungerer fint.

Gunnar, hus 1009 og hus 1218:
Jeg har både en VIP-annonce og en PREMIUM-annonce. Først og fremmest har jeg været meget tilfreds med responsen fra potentielle lejere. Jeg fornemmer, at SommerhusDanmark.dk bliver besøgt af rigtig mange kunder, og så er det jo op til jeg som udbyder at sørge for, at kunden/lejeren finder mine priser, salgsfremmende tilbud osv. Jeg kan kun anbefale portalen til andre!

Lotte, hus 1365:
Jeg er meget tilfreds med udbytte og service hos jer.

Lone:
Da vi har solgt sommerhuset, opsiges abonnementet hermed. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig/jer, og vi siger tak for denne gang. Vi vil, og har anbefalet jer til andre.

Peer:
Vi har solgt vores sommerhus på Møn og vil derfor ikke længere udleje. Jeg siger tak for godt samarbejde. I år har vi udlejet nøjagtig det, vi havde lyst til. Vi har også selv lejet ferielejlighed igennem jer – det var godt og til rimelig pris. Jeg har taget annoncen af nettet, men vil ikke tøve med at anbefale jer til andre sommerhusejere.

Tove:
Tak for en utrolig god portal med masser af henvendelser, har prøvet at få op til 5 på en dag. Og det kommende år lover allerede godt.

Dorte:
Som privat udlejer gennem flere år kan jeg kun anbefale andre at vælge SommerhusDanmark.dk. Jeg har kun positive oplevelser, og udlejning af mit sommerhus gennem SommerhusDanmark.dk har været en succes.

Kirsten:
Vi har netop solgt vores sommerhus og har aftalt med køber, at han fortsætter med et abonnement hos jer. Vi vil samtidig fortælle dig, at SommerhusDanmark har givet os rigtig mange kunder i den tid, vi har været kunder hos jer – tak for det!

Hanne:
Jeg har i dag slettet mit sommerhus, fordi huset er solgt. Jeg har været meget glad for at ha' deltaget på siden, fuld udlejning hele sommeren af søde og hensynsfulde familier. Du kan være sikker på, at jeg vil anbefale SommerhusDanmark til alle sommerhusejere i min omgangskreds. Tak for denne gang.


2. Hvorfor tilmelde dit sommerhus hos SommerhusDanmark.dk og ikke et bureau?

Det er ikke unormalt, at et udlejningsbureau tager 20-40% af udlejningsprisen i provision for at udleje dit sommerhus. Desuden giver de store bureauer dig ikke fri råderet over dit eget sommerhus.

Hos SommerhusDanmark.dk tager vi 0% i provision, og du kan selv disponere frit over sommerhuset - hvornår du vil udleje, og hvornår du selv vil bruge det. Nemmere bliver det ikke!


3. Hvorfor betale penge for en annonce hos SommerhusDanmark.dk?

Først og fremmest tilbyder vi jo nye udlejere at afprøve vores PREMIUM-annonce gratis i 30 dage** - så kan man gratis teste vores system. Det skal dog siges, at den 30 dages testperiode ikke giver et dækkende indtryk sammenlignet med at have en annonce hos i 12 mdr. fordelt over både højsæson og lavsæson.

Husk desuden på, at du bare skal udleje dit sommerhus én gang gennem SommerhusDanmark.dk, før fx de 499 kr. til 12 mdr. PREMIUM er tjent ind mange gange!

Når du lejer dit sommerhus ud via SommerhusDanmark.dk, beholder du selv hele lejebeløbet! Vi er ikke et bureau, men derimod et udstillingsvindue for dit sommerhus. Det giver dig en række fordele:

1. Du er ikke bundet af et bureaus ofte strenge bindingsperiode.
2. Du har selv kontakten til dine lejere.
3. Du bestemmer dermed også selv, hvilke betingelser du vil skrive i kontrakten.


** OBS: Tilbuddet om en 30 dages gratis PREMIUM-annonce gælder kun nye udlejere. Vi gør desuden opmærksom på, at det kun er den første PREMIUM-annonce pr. udlejer eller husstand, der er gratis i op til 30 dage. Øvrige PREMIUM-annoncer koster 499 kr. pr. stk. fra oprettelsesdatoen.


4. PREMIUM eller VIP?

Du kan vælge mellem de to annonceniveauer PREMIUM og VIP. Herunder kan du se et kort oprids af forskellen, og du kan få flere detaljer her.

PREMIUM (kun 499 DKK årligt, og 30 dages gratis prøvetid for nye udlejere**):
12 billeder
Kalender med individuel pris for hver uge hele året
Kalender med udlejningsstatus (ledige/bookede uger)
Husbeskrivelse på op til 3 sprog (ubegrænset antal tegn!)
Kontaktinformationer som f.eks. e-mail og telefon
Inventarliste
Geografisk kort over husets beliggenhed
Linkliste til aktiviteter og seværdigheder nær sommerhuset
Statistik over trafikken på sommerhusannoncen
Du opnår stor synlighed:
Din annonce vises blandt de ØVERSTE søgeresultater - MED billede
Link til din egen hjemmeside
Profilering på forsiden
Profilering på særskilt side med weekend/miniferie udlejning
Last-Minute annoncer i rotation på sitet
Udsending af Last-Minute annoncer med vores nyhedsbrev
annonce på guloggratis.dk (værdi 1.500 kr. årligt)
annonce på dba.dk (værdi 1.500 kr. årligt)


VIP (1.499 DKK årligt):
VIP-annoncer vises i top5 på geografilisten, fremhæves grafisk på resultatlisterne samt vises blandt de allerøverste på resultatlisterne og huskelisten. Herudover har VIP-annoncer de samme rettigheder som PREMIUM-annoncer.


** OBS: Tilbuddet om en 30 dages gratis PREMIUM-annonce gælder kun nye udlejere. Vi gør desuden opmærksom på, at det kun er den første PREMIUM-annonce pr. udlejer eller husstand, der er gratis i op til 30 dage. Øvrige PREMIUM-annoncer koster 499 kr. pr. stk. fra oprettelsesdatoen.


5. Besøgstal

Siden SommerhusDanmark.dk så dagens lys for første gang tilbage i juli 2003, har vi konstant øget vores besøgstal. Vi har lige nu gennemsnitligt omkring 22.000 unikke besøgende om måneden, og i højsæsonen op til 40.000. Se detaljeret statistik over vores besøgstal.

Når du opretter en sommerhusannonce hos os, opnår du dermed synlighed over for et stort antal potentielle lejere, som ellers ikke ville få kendskab til dit sommerhus. Populært sagt er vores "butik" placeret et centralt sted med mange forbipasserende lejere, som trykker næserne flade mod vores "udstillingsvindue".

I søgemaskiner som fx Google, er det alfa og omega at ligge på side 1 (og gerne helt i top), når lejerne søger efter sommerhus - og det gør vi! Prøv bare at søge på nogle af disse ord og ordkombinationer, så kan du selv tjekke vores gode søgemaskine ranking:

● sommerhus danmark
● sommerhusudlejning danmark privat
● sommerhus privat leje
● sommerhuse privatudlejning

På trods af den gode statistik og søgemaskine ranking, arbejder vi hele tiden målrettet på at øge besøgstallet. Det gør vi fx ved at øge vores synlighed på nettet via annoncering, søgemaskineoptimering osv. Har du en hjemmeside, kan du hjælpe os med at blive mere synlige ved at bringe et eller flere af vores bannere eller linke til os på anden vis.6. Tilmelding og betaling

For at tilmelde dit sommerhus skal du først oprettes som bruger. Log dernæst ind med din e-mail og adgangskode i brugermenuen og klik på menupunktet "Opret en ny husannonce".

Din annonce starter på PREMIUM-niveau, og er du ny udlejer, kan du afprøve vores system helt gratis i op til 30 dage**. Er du ikke ny udlejer, skal du betale 499 kr. årligt for den første PREMIUM-annonce og 399 kr. for hver af de næste.

Du bestiller PREMIUM-abonnement ved at klikke på knappen "Bestil eller forny abonnement" i brugermenuen. Herefter får du tilsendt en mail med betalingsoplysninger.

Du kan p.t. kun betale via bankoverførsel.


** OBS: Tilbuddet om en 30 dages gratis PREMIUM-annonce gælder kun nye udlejere. Vi gør desuden opmærksom på, at det kun er den første PREMIUM-annonce pr. udlejer eller husstand, der er gratis i op til 30 dage. Øvrige PREMIUM-annoncer koster 499 kr. pr. stk. fra oprettelsesdatoen.7. Forlængelse af abonnement

Du vil blive kontaktet i god tid, inden dit PREMIUM- eller VIP-abonnement udløber. Du kan så indbetale for en ny abonnementsperiode.

OBS! Undlader du at forlænge dit abonnement, eller undlader du at besvare vores henvendelser, vil din annonce blive slettet ved abonnementsperiodens udløb!


8. Ansvar

SommerhusDanmark.dk er udelukkende formidler af kontakten mellem lejer og udlejer. Sidstnævnte to parter indgår sammen en aftale om leje af et sommerhus. SommerhusDanmark.dk har ingen andel i denne aftale, ligesom SommerhusDanmark.dk fraskriver sig ethvert ansvar for en eventuel tvist, der måtte opstå mellem lejer og udlejer.

Sommerhusannoncens oplysninger afgives af sommerhusets ejer, og det er dennes ansvar, at de afgivne oplysninger er korrekte. Herunder hører desuden, at billeder af sommerhuset og dets omgivelser skal fremstå troværdige og i overensstemmelse med de faktiske forhold på stedet.

SommerhusDanmark.dk forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at afbryde samarbejdet med en sommerhusudlejer. Det kan fx ske, hvis vi vurderer, at vedkommende optræder urimeligt over for lejerne og/eller vi har modtaget lejerklager om vedkommendes lejemål, eller hvis vedkommende har afgivet urigtige eller vildledende oplysninger i sin husannonce.


9. Rettigheder

Alt indhold på SommerhusDanmark.dk - herunder design, tekst, billeder og grafik - er beskyttet af loven om ophavsret. Gengivelse, efterligning eller anden udnyttelse af dette indhold må kun ske med forudgående, skriftlig accept fra SommerhusDanmark.dk! Enhver overtrædelse af denne ophavsret vil blive retsforfulgt.