23977 : Sommerhus i Stillinge Strand til 6 personer

| 250 til vand | 6 pers. | 105 m2 | 3 soverum |
Stillinge Strand nær Slagelse har Vestsjællands mest eftertragtede ogbørnevenlige strand. Ved stranden findes restauranter, café og ishus.Tæt på stranden ligger dette moderne og lyse sommerhus i høj kvalitetog med alle tekniske faciliteter og mange spændendeaktivitetsmuligheder. Ideelt for den store familie eller 2 familier dergerne vil holde ferie sammen, da det er udstyret med 3 soverum forudenstuen, hvoraf sofaen er en sovesofa. Huset har 2 toiletter ogbadeværelse med selvrensende klorfrit spabad. Huset har en børnevenligindretning og indeholder også barneseng og barnestol. Stortforældresoveværelse med god plads til barneseng. Det ene soveværelsehar sovesofa med målene 155 x 200 og værelset kan desuden fungere, somkontor efter behov.

Der er mange aktiviteter f.eks. pool/billard ogbordtennisbord, X-Box 360 med div. spil i separat rum. Bemærk, atpool/billard og bordtennisbord er børnevenligt og derfor i mindrestørrelse end standardborde. Mange forskellige brætspil samt gratis,trådløst internet. Udenfor er der kroket, petanquebane og fodboldbanemed 2 mål på fællesareal i gåafstand fra huset, klatrestativ og sandkassemed mulighed for soppebassin for de mindste. Der er egen minigolf i haven med 9 udfordringer til glæde for både store og små.

Huset er energivenligt ogudstyret med soldrevet varme-/køleanlæg, som sikrer et behageligt klima.Huset har flere gode terrasser, som sikrer, at I altid kan slappe af ognyde ferien og det gode vejr. Handelsbyen Slagelse rummer godeindkøbsmuligheder. Besøg også den hyggelige Mullerup Havn og få friskfisk eller tag en tur med Sorø bådfart og oplev den historiske by Sorø.Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper.

Annonce ID:
23977
Sted:
Stillinge Strand
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
6 pers.
Soverum:
3 soverum
Byggeår:
2004
Husareal:
105 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Ja
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 60.00 DKK

Slutrengøring kan tilkøbes for : 1000 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 23977

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.