Bøtø Marielyst kun 100 m fra Danmarks bedst kårede strand,.

Bøtø | 100 til vand | 6 pers. | 107 m2 | 4 soverum | 2 badeværelser
OBS - Din El-pris ændrer sig ikke efter booking :-).
"Nærheden til vandet. Den hyggelige have. Den store terrasse. Vildmarksbadet. Vi følte os hjemme fra dag 1. Pejsen. Lyset der vælter ind i stuen. De behagelige senge. Hunden ville ikke med hjem. Vi manglede ingenting under vores ophold. Vi kommer igen næste år". Det er stikordene fra gæstebogen, hvor mange af vores gæster skriver en hyggelig hilsen :-).

Vi holder selv vores ferier i huset og har det på samme måde. Skuldrene sænker sig når man træder ind ad lågen. Man kan ofte sidde på terrassen i det tidlige forår og det sene efterår, idet der er så meget læ fra annekset, huset og træerne. Fuglene synger forår og sommer. Man kan ofte høre havet. Derudover er der bare - som regel - fred.

Hovedhuset er renoveret i Nordisk stil og fremtræder lyst og venligt. Køkken/alrum med indbygget pejs, indeholder 2 stk. 3-personers sofaer, som både er gode at sidde og ligge i :-), 1 behagelig lænestol, spisebord til 6 personer. Køkkenet er veludstyret og indeholder Induktionsplade samt varmluftovn, emhætte, køl/frys, opvaskemaskine. Internetradio. Varmepumpe.
Derudover 1 soveværelse med udgang til terrassen med dejlig, fast kontinentalseng 180x200 og 2 kommoder. Mindre værelse med 2 enkeltsenge og indbygget klædeskab. Ældre badeværelse med gulvvarme og bruser. Hylde til toiletsager.

Annekset er fra 2018, velisoleret og består af 2 store, lyse soveværelser med hver sin separate udgang til terrassen, dobbelte kontinentalsenge 180x200, indbyggede skabe. El-radiatorer. Desuden et badeværelse med gulvvarme, toilet, brus, vaskemaskine og tørretumbler. Skabsplads til toiletsager og håndklæder.

Morgenturen med hunden går ofte - via stranden - til købmanden 400 m herfra, hvor vi henter nybagt og ofte lunt brød. Bliver man træt af at grille eller lave mad i køkkenet, er der flere restauranter på Marielyst Torv, hvor du også (lige væk fra torvet) finder den berømte Slagter Schou. På Larsens Plads er der ofte live musik i højsæsonen. Derudover diverse restauranter og cafeer samt Netto og Rema 1000. Butikker, og de fleste restauranter og forlystelser , har åbent hele året. I nærheden findes også Bowling og Paintball, Minigolf, Golf og Fun Park, Legeplads, Golf. Er du til gourmet med smuk udsigt, kan vi anbefale Pomlenakke (Bestil bord flere måneder før). Læg vejen forbi Cortzelitse og se udsigten med bøgetræer og vand tæt på "Generalens Lysthus." Vores absolutte ynglings-spot. Det siges at det er her at inspirationen til "Det er et yndigt land" er hentet og vi er enige. Det er SÅ smukt hele året og i maj i særdeleshed. I kan cykle dertil hvis i er friske. Rutevejledning fås på Turistkontoret på torvet. Derudover skal Mejerigården i Marrebæk fremhæves, da man ikke lige finder den, uden at vide at den findes.

Er du til natur er der masser at nyde på Bøtø, Marielyst. Du bor her 100 m Fra Det Falsterske Dige som er 17.553 m langt og giver mange skønne gåture. Bøtø Skoven med vildheste og vildkvæg, ligger ikke langt fra. Du kan snildt cykle derned på en af de 4 cykler vi stiller til rådighed (vi forsøger at holde dem i stand hele sæsonen, men ingen garantier). Købmanden lejer også cykler ud til store og små .Der er et hav af muligheder for gå og cykleture samt bilture til oplevelser på såvel Falster som Lolland.

BEMÆRK VENLIGST, AT VILDMARKSBADET IKKE KAN BENYTTES I FROSTVEJR.

Det er desværre ikke muligt/tilladt at oplade el-biler - det udgør brandfare at gøre dette på husets nuværende installationer.

Linned pakker kan forespørges forud for opholdet til 145 DKK per stk. Kontakt Linned pakkerne er bestående af dynebetræk, hovedpudebetræk og lagen samt håndklæder og viskestykker.

Engelsk Beskrivelse :
Annonce ID:
87195
Sted:
Bøtø
Udlejertype:
Privat
Boligtype:
Sommerhus
Byggeår:
1974 / 2018
Husareal:
107
Grundstørrelse:
916 m2
Terrasse:
Ja
Terrasse, dækket:
Ja
Havudsigt:
Nej
Dagsudlejning:
Nej
Weekendudlejning:
Nej
Personer:
6 pers.
Soverum:
4 soverum
Baderum:
2
Toiletrum:
2
Dobbeltsenge:
3
Køjesenge:
0
Enkeltsenge:
2
Sovesofaer:
0
Løse madrasser:
0
Dyr:
Ja
Indhegnet grund:
Ja
Rygning:
Nej
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Gulvvarme badeværelse, Vildmarksbad udendørs

Multimedier

Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), TV, Kabel-TV, Dansk DR1, Dansk TV2, Andre danske TV-kanaler, Norske TV-kanaler, Svenske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler, Engelske/Amerikanske TV-kanaler, Franske TV-kanaler, Radio, Whiteboard

Udstyr til børn

Andre aktiviteter

Spil/legetøj til indendørs brug, Spil/legetøj til udendørs brug, Cykler (lån), Kroket

Udendørs

Terrasse, dækket, Terrasse, Havemøbler, Liggestol, Parasol, Havegrill gas, Tørrestativ, Udendørs bruser, Indhegnet grund, Privat parkering

Hvidevarer

Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Køleskab, Elkomfur, Emhætte, Fryser, Elkedel, Kaffemaskine, Brødrister, Støvsuger

Sikkerhedsudstyr

Brandslukker, Førstehjælpstaske, Røgalarm

Opvarmning/Afkøling

Varmepumpe, Klimaanlæg/Aircondition, Helårsisoleret, Brændeovn

Øvrigt

Der er et ekstra køleskab i cykelskuret. Cyklerne er vores private, som i må låne gratis. Vi forsøger at holde øje med deres stand i løbet af sæsonen, men garanterer ikke for om de trænger til en lapning eller pumpning når i ankommer. Så vi modtager ikke klager over cyklernes stand :-)

Der er endnu ingen indlæg i gæstebogen for denne feriebolig endnu.
Har du tidligere lejet huset, så vær den første til at komme med en bedømmelse af ferieboligen.

Luk
Nærmeste badestrand:
100 m
Nærmeste badesø:
0 m
Nærmeste indkøb:
450 m
Nærmeste restaurant:
450 m
Nærmeste bycentrum:
3300 m
Nærmeste minigolf:
3300 m
Nærmeste bowling:
4900 m
Skiftedag er Fredag for denne bolig.
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Uge
Dag
Weekend
01/09-23 til 13/10-23
Uge:
5645
Dag:
Weekend:
13/10-23 til 20/10-23
Uge:
6900
Dag:
Weekend:
20/10-23 til 15/12-23
Uge:
4545
Dag:
Weekend:
15/12-23 til 02/01-24
Uge:
11200
Dag:
Weekend:
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

Oplysninger om priser, tilgængelighed og andre lejevilkår er angivet af udlejeren. Vi opfordrer alle udlejere til altid at holde oplysningerne opdateret, men da opdateringen udelukkende håndteres af udlejerne selv, tager vi intet ansvar for fejl.

Har du spørgsmål til ferieboligen? Eller er du måske klar til at booke?
Kontakt da venligst udlejeren, da det kun er udlejeren, der kan hjælpe dig videre.
Læs mere her om leje af feriebolig via SommerhusDanmark.dk.

Boligen udlejes af:
Ulla Lunau Nymand Hansen
Udlejertype:
Privat
Profilen blev oprettet:
Oktober 2022

Husk at tjekke kalenderen for ledige perioder og priser, inden du kontakter udlejer. Udlejer forstår dansk,engelsk,norsk,svensk,tysk.

Kontakt udlejeren via kontaktformular på udlejerens egen hjemmeside