Liebhaver/ luksus på stranden. Spabad, fibernet. Et nyt paradis for livsnydere Mols, Østjylland, nær Ebeltoft, Grenå, Randers og Aarhus. Fantastisk havudsigt og solnedgang.

Skødshoved | 2 til vand | 9 pers. | 90 m2 | 3 soverum | 1 badeværelser
Find roen i lækreste Lille-Bo, en særdeles udsøgt perle både mht. beliggenhed og det skønne hus i sig selv. Dette er en drøm for den som værdsætter det æstetiske både ude og inde, og huset skiller sig ud ved, at der er lagt stor vægt på skønhed i interiør, eksteriør og udeområder.

Her går du gennem haven med duftende hybenbuske og gamle egetræer, gennem havelågen, og lige ned på den fine, lyse strand. I dette paradis tager du morgenbadet fra den langstrakte og børnevenlige sandstrand. Et sted for livsnydere og den som er bevidst om alle sine sanser.

Efter morgenbadet er det fantastisk at tage brusebad ude i varmt vand under vindruerne, hvor man er helt uden indsyn. Her kan man også nyde morgenmaden helt uforstyrret.

Den flotte have er perfekt for forskellige udendørsaktiviteter som fx kroket. Her er også hængekøjer, hvis du ønsker at slappe af i skyggen under træerne. Vil du bruge dagen aktivt, er der gode forhold for kajak eller kitesurfing. Der er også fine muligheder for ture til fods eller med cykel i umiddelbar nærhed. Huset ligger i enden af en lille blind vej, så her er trygt og børnevenligt uden biltrafik.

Her bor du midt i smørhullet mht. seværdigheder og aktiviteter inden for korte afstande i bil. Se link: http://www.nationalparkoutdoor.dk. I tillæg er der café og kiosk med lækkert hjemmebagt brødudsalg 5 min gang fra ejendommen. Fra havnen er det også perfekt at fiske krabber.

Huset passer perfekt for storfamilien eller to børnefamilier med sine to gode soverum med dobbeltsenge nede og en rummelig hems med 4-5 sovepladser. Der er også gode siddepladser for 8-9 personer rundt om spisebordet.

Det ene soverum har flot udsyn til havet og egen udgang til terrassen. De andre har nydelig udsigt til baghaven med smukke træer, sommerfuglebuske og blomster. Begge rum har virkelig gode senge.

Hemsen har 4 normale sengepladser, samt en lille ”hule” for de mindste. Her er der også god plads til leg og sjov for familiens yngste, eventuel ungdom som vil trække sig lidt tilbage.

Køkkenet er helt nyt og delikat og godt udstyret. Her er køleskab, microovn, komfur med ovn og opvaskemaskine. Hyggelig spiseplads med god plads.

Stuen er lys og rummelig med mange siddepladser og formidabel udsigt til haven og havet som glitrer nedenfor. Her er der også en brændeovn, sådan at man også kan skabe en lun og god stemning på kølige efterårsdage. TV og fibernet.

Badeværelset med gulvvarme har både boblebad og bruseniche. Badeværelsesindretning er i samme flotte stil som køkkenet.

Der er også et udendørs skur med god plads til opbevaring, vaskemaskine og køle-fryseskab.

Haven er enestående med stor græsplæne ned mod stranden. Desuden er der en lækker skøn baggård med overbygget udeplads, grill og udekøkken, udebruser og gode sidepladser, samt stort spisebord. Her er der ofte besøg af sommerfugle, fugle og egern.

Huset er totalrenoveret og helt istandsat juni 2020. Interiøret er særdeles lækkert. Det er en gennemgående Country Cottage-stil i en sval farveskala med eksklusive interiørdetaljer og lækre tekstiler fra Morris og Sandersson.

Vi ønsker en personlig og god dialog med vores lejere og vil være tilgængelig for gode tips til din ferie i Danmark. Dette hus er tilgængeligt for pålidelige ordensmennesker.

Annonce ID:
76867
Sted:
Skødshoved
Udlejertype:
Privat
Boligtype:
Sommerhus, Luksus sommerhus
Byggeår:
1930 / 2020
Husareal:
90
Grundstørrelse:
1538 m2
Terrasse:
Ja
Terrasse, dækket:
Ja
Havudsigt:
Ja
Dagsudlejning:
Ja
Weekendudlejning:
Ja
Personer:
9 pers.
Soverum:
3 soverum
Baderum:
1
Toiletrum:
1
Dobbeltsenge:
4
Køjesenge:
0
Enkeltsenge:
1
Sovesofaer:
0
Løse madrasser:
1
Dyr:
Ja
Indhegnet grund:
Nej
Rygning:
Nej
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Gulvvarme badeværelse, Badekar, Spabad indendørs

Multimedier

Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), TV, Boxer eller lign. antenne-TV, Dansk DR1, Dansk TV2, Andre danske TV-kanaler, Norske TV-kanaler, Svenske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler

Udstyr til børn

Baby højstol, Barneseng, Barnestol

Andre aktiviteter

Dart, Spil/legetøj til indendørs brug, Spil/legetøj til udendørs brug, Cykler (lån), Kroket, Petanquekugler

Udendørs

Terrasse, dækket, Terrasse, Havemøbler, Liggestol, Parasol, Havegrill gas, Tørrestativ, Udekøkken, Udendørs bruser, Privat strand, Privat parkering, Carport

Hvidevarer

Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Køleskab, Elkomfur, Emhætte, Mikrobølgeovn, Fryser, Frostboks, Elkedel, Kaffemaskine, Brødrister, Støvsuger

Sikkerhedsudstyr

Brandslukker, Førstehjælpstaske, Røgalarm

Opvarmning/Afkøling

Varmepumpe, Helårsisoleret, Brændeovn, Brænde (gratis), Elvarme

Øvrigt

Vandudsigt inde fra huset

Nærmeste badestrand:
2 m
Nærmeste badesø:
0 m
Nærmeste indkøb:
4700 m
Nærmeste restaurant:
500 m
Nærmeste bycentrum:
0 m
Nærmeste minigolf:
0 m
Nærmeste bowling:
0 m
Afstand til Golfklubber:

Afstand til Put and Take fiskesøer:

Skiftedag er Lørdag for denne bolig.
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Uge
Dag
Weekend
11/02-23 til 27/05-23
Uge:
13000
Dag:
Weekend:
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

Skiftedag lørdag/søndag efter aftale. Afrejse kl. 12. Ankomst kl. 16.

Depositum DKK 4000. El, vand, varme er ikke inkluderet i prisen. Gratis brænde.

Sengelinned, håndklæder, viskestykker, rengøringsklude er ikke til rådighed.

Det er kun tilladt at medbringe lille hund efter aftale.


Slutrengøring (DKK1500).
Oplysninger om priser, tilgængelighed og andre lejevilkår er angivet af udlejeren. Vi opfordrer alle udlejere til altid at holde oplysningerne opdateret, men da opdateringen udelukkende håndteres af udlejerne selv, tager vi intet ansvar for fejl.

Har du spørgsmål til ferieboligen? Eller er du måske klar til at booke?
Kontakt da venligst udlejeren, da det kun er udlejeren, der kan hjælpe dig videre.
Læs mere her om leje af feriebolig via SommerhusDanmark.dk.

Boligen udlejes af:
Marie Magnussen
Udlejertype:
Privat
Ring til udlejer:
45 26221109
Profilen blev oprettet:
Januar 2020

Husk at tjekke kalenderen for ledige perioder og priser, inden du kontakter udlejer. Udlejer forstår dansk, engelsk, norsk, tysk.

Send en besked:
Klik for at afsende din besked