FKB-214: Sommerhus i Blåvand til 8 personer

| Blåvand | 550 m til vand | 8 pers. | 144 m2 | 3 soverum | 3 baderum
Dette sommerhus er i en kategori helt for sig. Det er bygget i foråret 2019 med et unikt materialevalg for øje. Intet er overladt til tilfældighederne. Sommerhuset er hyggeligt og oser af afslapning og luksus. Det er uden tvivl muligt for hele familien at få en uforglemmelig ferie her.
Sommerhuset er beliggende meget bynært – faktisk er der kun få meter til Blåvand Hovedgade, hvor butikkerne byder på alt fra dagligvarer og mode til lokale specialiteter. Det er også langs hovedgaden, at Blåvands mange restauranter og cafeer ligger placeret. - Så er det shoppelysten eller glæden for god mad, der fylder i ferien, så er der rig mulighed for at få indfriet interesserne her.
Den bynære beliggenhed er en fantastisk facilitet – især fordi den ved dette sommerhus ikke går på kompromis med det ugenerte. Sommerhuset har nemlig en hel vidunderlig lukket træterrasse på godt 300m². Terrassen er aflukket med et stilfuldt plankeværk samt glas på toppen hele vejen rundt og byder på alt fra en lækker jacuzzi, et afslappende loungesæt til et skønt overdækket område, hvor feriens mange hyggestunder kan nydes i fred og ro. Denne terrasse MÅ opleves, for udover de fine havemøbler, så har terrassen også en stor markise samt indgangen til den charmerende ”Natursuite”, som er på ca. 19 m² med tilhørende bad og toilet samt køleskab og kaffemaskine. (http://www.annebergs-limtrae.dk/Referencer/Natursuiter). Udenfor står også bordfodbold samt et bordtennisbord klar til at underholde.
Som prikken over i’et i dette fantastiske udeområde er der i et lukket hjørne installeret en fin udebruser. Her kan familien skylle evt. sand og salt af efter en frisk dukkert i det store Vesterhav, som kun ligger ca. 900 meter fra sommerhuset.
Indenfor i selve sommerhuset fortsætter det luksuriøse. Det store køkken-alrum er udstyret med moderne og komfortable møbler, som gør både måltider og diverse hyggestunder ekstra behagelige. Den bløde cognac-farvede sofa lægger op til nogle gode timer med enten brætspil eller filmhygge for hele familien. Stuen er yderligere udstyret med både et 65” fjernsyn samt et moderne Sonos anlæg.
Sommerhuset har i alt 3 skønne soveværelser med lækre senge og god skabsplads. Det store badeværelse er indrettet med toilet, bruser og sauna, og som den absolut bedste detalje så har badeværelset direkte adgang til terrassen og dermed også den udendørs jacuzzi. Igen et tydeligt tegn på hvor gennemført og velovervejet dette sommerhus er.
Har vi vækket jeres ferielyst med denne beskrivelse? – Så opfordrer vi til, at I kigger billederne godt i- gennem, for mon ikke dette sommerhus viser sig at blive drømmehuset til næste ferie.
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Nice to know: Huset har luft til vand varmeanlæg, som kører på grøn strøm. Et jordvarmeanlæg sørger for opvarmning af gulvene i hele huset. Herudover er der installeret 2 x 500 varmtvandsbeholdere som kan fylde jacuzzien med varmt vand, så den er klar til brug efter blot en time fra start. Disse strømbesparende effekter er med til at gøre ferien både billigere og bedre. Der er også genvækst i huset som giver frisk luft og reducerer fugt, partikler og allergigener i indeklimaet.
Annonce ID:
FKB-214
Sted:
Blåvand
Udlejertype:
Bureau
Boligtype:
Byggeår:
2019
Husareal:
144 m2
Grundstørrelse:
1500 m2
Terrasse:
-
Terrasse, dækket:
-
Vandudsigt fra hus:
Nej
Vandudsigt fra have:
Nej
Dagsudlejning:
Nej
Weekendudlejning:
Nej
Personer:
8
Soverum:
3
Baderum:
3
Toiletrum:
3
Dobbeltsenge:
4
Køjesenge:
-
Enkeltsenge:
-
Sovesofaer:
-
Løse madrasser:
-
Dyr:
Ja
Indhegnet grund:
Nej
Rygning:
Nej
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Sauna, Gulvvarme køkken-alrum, Gulvvarme noget af huset, Gulvvarme noget af huset, Gulvvarme hele huset, Gulvvarme badeværelse, Spabad udendørs

Multimedier

Kabel-TV, Radio, Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), Andre danske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler, Svenske TV-kanaler, Norske TV-kanaler, Dansk TV2, TV

Udstyr til børn

Sandkasse, Legehus

Andre aktiviteter

Bordtennis indendørs, Bordfodbold, Petanquebane

Udendørs

Havemøbler, Terrasse, Terrasse, dækket, Udendørs bruser, Terrassevarmer

Hvidevarer

Vaskemaskine, Tørretumbler, Opvaskemaskine, Mikrobølgeovn, Køleskab, Elkedel, Separat ovn, Emhætte, Elkogeplade

Opvarmning/Afkøling

Jordvarme

Afstand til ZOO + flere dyr:
2 km (Blåvand ZOO)
Afstand til Badelande:
3 km (Blåvand Tropeland)
6 km (Ho Ferie- & Aktivitetscenter)
12 km (Blåvandshuk Idrætscenters Svømmehal)
Afstand til Put and Take fiskesøer:
6 km (Ho Fiskesø)
10 km (Grærup Fiskesø )
16 km (Vrøgum Fiskesø )
20 km (Hebo Lystfiskersø )
Afstand til Golfklubber:
7 km (Blåvandshuk Golfklub)
13 km (Esbjerg Golfklub)
16 km (Breinholtgård Golf Klub)
20 km (Fanø Vesterhavsbads Golfklub)

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte
- oplys hus-ID: FKB-214

Tlf. +45 75 27 50 70 1

Begynd din booking her:

  1. Vælg først den ønskede rejseperiode - og antal personer.
  2. Klik dernæst på 'Reservér nu'. Så stilles du videre til bureauets eget bookingområde, hvor du trygt kan gennemføre din booking og betaling. Denne procedure sikrer, at du altid opnår den billigste dagspris!

Flere huse i samme område Vis alle

Bureau udlejningshuse i samme område Vis alle bureauhuse
 
Blåvand, 10 pers
fra 8.569 DKK pr. uge
 
Blåvand, 5 pers
fra 2.082 DKK pr. uge
 
Blåvand, 8 pers
fra 6.113 DKK pr. uge