FKB-700: Sommerhus i Blåvand til 12 personer

| Blåvand | 1 km til vand | 12 pers. | 420 m2 | 6 soverum | 6 baderum
Dette vanvittige sommerhus i Blåvand er for familierne eller vennerne, som søger en ferie i topklasse. Med husets 420 m² mangler der bestemt ikke plads. Huset indeholder intet mindre end 6 soveværelser med eget tilhørende badeværelse. Ikke nok med det, så rummer huset en kæmpe pool på 33 m² – større pool findes nok ikke i området. Poolrummet tilbyder også de lækreste wellnessfaciliteter i form af sauna og dampbad, hvor kroppen kan slappe fuldstændigt af.Hvis vejret er til indendørs hygge, kan alle mand tage i den luksuriøse biograf, hvor der kan ses et stort udvalg af film og serier, da der fri adgang til både HBO og Netflix. Hvis det bliver for meget med stillesiddende film-kiggeri, så er det bare at hoppe ind i fitnessrummet, hvor pulsen kan komme op at ringe på løbebåndet, på romaskinen eller i multigym.På førstesalen kan de unge nyde godt af gamer-afdelingen med spillekonsol. Her kan ”gamerne” garanteret sidde lige indtil at stikket bliver revet ud. I forlængelse med gamer-afdelingen er der en hyggelig opholdsstue, hvor der kan hygges med snolder og brætspil. En fed detalje er, at der fra stuen er direkte udsyn ned i det enorme poolrum, så forældrene kan have et godt overblik over, hvad der rører sig.Nedenunder i køkkenalrummet er der plads til at udfolde sine kulinariske egenskaber i det flotte Designa-køkken. Her kan de konkurrencelystne også slå sig løs med en runde pool eller billard, ved det flotte bord, som befinder sig i køkkenalrummet. Ydermere er der tre store vinkøleskabe, hvor man som gæst har mulighed for at købe de flasker man har lyst til.Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til den mega-hyggelige atriumgård. Her kan nydes et glas hvidvin i det bløde loungesæt. Måltiderne kan sagtens rykkes med ud, hvor der er mulighed for at køre den store markise ud over spisebordet for at sidde i skyggen. Om aftenen er markisen også guld værd, da den skærmer for duggen. Desuden kan de fire terrassevarmere tændes, som gør det muligt at sidde udenfor langt ud på aftenen, uden at fryse. Atriumgården rummer desuden en lækker jacuzzi, som kan bruges året rundt. Det lune, boblende vand er ikke til at tage fejl af. Der er ikke noget bedre end at sidde og kigge på stjernehimlen fra en dampende jacuzzi.
Sommerhuset ligger utrolig bynært, med kun få minutters gang til Blåvand by, som byder på et hav af butikker i alle afskygninger. Der er rig mulighed for at de shoppelystne kan brænde nogle timer af i den hyggelige gågade. Til de mere friske ligger Vesterhavet også i en overkommelig gåafstand, hvor der er potentiale for en dukkert.
Alt i alt, er dette et af de mest kompromisløse sommerhuse i Blåvand, der bare SKAL opleves.
I øvrigt er rengøring og linnedpakker inkluderet i prisen. En linnedpakke består af sengetøj, ét badehåndklæde og ét alm. håndklæde pr. mand.Derudover er der solceller på taget, så I som gæster sparer på strømregningen, når solen skinner.
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.
Annonce ID:
FKB-700
Sted:
Blåvand
Udlejertype:
Bureau
Boligtype:
Byggeår:
2021
Husareal:
420 m2
Grundstørrelse:
1560 m2
Terrasse:
-
Terrasse, dækket:
-
Vandudsigt fra hus:
Nej
Vandudsigt fra have:
Nej
Dagsudlejning:
Nej
Weekendudlejning:
Nej
Personer:
12
Soverum:
6
Baderum:
6
Toiletrum:
8
Dobbeltsenge:
6
Køjesenge:
-
Enkeltsenge:
-
Sovesofaer:
-
Løse madrasser:
-
Dyr:
Nej
Indhegnet grund:
Nej
Rygning:
Nej
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Sauna, Dampbad, Swimmingpool indendørs, Swimmingpool udendørs, Gulvvarme hele huset, Spabad udendørs

Multimedier

Kabel-TV, Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), Andre danske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler, Svenske TV-kanaler, Norske TV-kanaler, Spillekonsol (Playstation), Spillekonsol (Xbox), Dansk TV2, TV

Udstyr til børn

Sandkasse

Andre aktiviteter

Motionsredskaber, Billard/Poolbord

Udendørs

Havemøbler, Udendørs bruser, Terrassevarmer

Hvidevarer

Vaskemaskine, Tørretumbler, Opvaskemaskine, Mikrobølgeovn, Fryser, Køleskab, Elkedel, Separat ovn, Emhætte, Elkogeplade

Opvarmning/Afkøling

Elvarme, Solceller, Varmepumpe

Afstand til ZOO + flere dyr:
1 km (Blåvand ZOO)
Afstand til Badelande:
3 km (Blåvand Tropeland)
6 km (Ho Ferie- & Aktivitetscenter)
11 km (Blåvandshuk Idrætscenters Svømmehal)
20 km (Dayz Fanø Bad)
Afstand til Put and Take fiskesøer:
5 km (Ho Fiskesø)
9 km (Grærup Fiskesø )
15 km (Vrøgum Fiskesø )
19 km (Hebo Lystfiskersø )
19 km (Alslev Lystfiskersø)
Afstand til Golfklubber:
6 km (Blåvandshuk Golfklub)
12 km (Esbjerg Golfklub)
15 km (Breinholtgård Golf Klub)
19 km (Fanø Vesterhavsbads Golfklub)

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte
- oplys hus-ID: FKB-700

Tlf. +45 75 27 50 70 1

Begynd din booking her:

  1. Vælg først den ønskede rejseperiode - og antal personer.
  2. Klik dernæst på 'Reservér nu'. Så stilles du videre til bureauets eget bookingområde, hvor du trygt kan gennemføre din booking og betaling. Denne procedure sikrer, at du altid opnår den billigste dagspris!

Flere huse i samme område Vis alle

Bureau udlejningshuse i samme område Vis alle bureauhuse
 
Blåvand, 6 pers
fra 4.580 DKK pr. uge
 
Blåvand, 6 pers
fra 3.746 DKK pr. uge
 
Blåvand, 8 pers
fra 6.458 DKK pr. uge