FKB-708: Sommerhus i Blåvand til 4 personer

| Blåvand | 2 km til vand | 4 pers. | 73 m2 | 2 soverum | 1 baderum
I dette stilfulde sommerhus i Blåvand, er helheden tænkt ind i opholdsrummet i stuen. Det fine køkken-alrum forbinder køkken med spisepladsen og den hyggelige stue. Stuen indbyder både til at se en god film i tv’et, og til at fordybe sig i en bog i én af stuens kroge. Den hyggelige belysning kommer for alvor til sin ret, når mørket falder på. 
Lejlighedens førstesal rummer to værelser, begge med altaner, og et badeværelse med brus og gennemløbsspa. Begge værelser har dobbeltsenge og et stort klædeskab. Værelset mod vest har altan på 12m2, mens værelset mod øst har en mindre af slagsen. På badeværelset kan 2 personer hygge sig i den varme spa, her er det oplagt at skåle i et køligt glas hvidvin eller champagne. Her kan roen sænke sig og ferien i Blåvand for alvor starte. 
Lejlighedens altaner er vestvendte og har masser af plads til husets 4 beboere. Terrassen i stueetagen har et stort spisebord og en grill. Her kan de lune sommeraftner nydes med en dejlig middag. Altanen på førstesalen har et dejligt terrassesæt, hvor der kan tages et lille hvil. 
Når ferien ikke bruges i lejligheden, har Blåvand forskellige aktiviteter at byde på. Både syd for byen og området omkring Blåvandshuk fyr, ligger der gode brede sandstrande at boltre sig på. Måske kaster gåturen ved stranden et stykke rav fra sig? Besøg også Blåvandshuk Fyr, hvor der i toppen af fyret findes en fantastisk udsigt over hele Blåvand og de nærtliggende områder. 
Blåvands hovedgade byder på shopping for besøgende i alle aldre. Hovedgadens restauranter har et bredt udvalg af forskellige retter, som passer til hele familien uanset om menuen står på fisk, en god bøf, pizza eller pasta. 
Når ferien nydes i Blåvand, er det også værd at besøge Tirpitz museet. Faste udstillinger pryder de flotte lokaler på museet, mens der jævnligt er specialudstillinger. Af faste udstillinger fås vestkystens historie, rav-udstillingen ”Havets guld” eller Tirpitz-bunkeren, hvor man kan se hvordan den skulle have set ud, hvis den var bygget færdig, inden krigen sluttede. Få også historien om tyskernes planer med bunker befæstningen af hele Atlanterhavskysten. 
En anden af Blåvands attraktioner er den zoologiske have. Her venter forlystelser for hele familien store som små. Her er det muligt at prøve at røre ved en slange eller at se odderne og løverne blive fodret. Ponyridning er muligt i to tidsperioder om dagen. Blåvand Zoo er det eneste sted i Danmark, som har hvide løver og røde kæmpe kænguruer. Der er legepladser for de helt små og gratis trækvogne. Alt i alt har Blåvand Zoo 400 dyr. 
På Blåvandvej 49A, hus 3 går gæster en fantastisk ferie i møde. Her er det meste af, hvad hjertet begærer, og her er plads til alle. Velkommen i Blåvand til en skøn ferie ved Vesterhavet. 

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.
Annonce ID:
FKB-708
Sted:
Blåvand
Udlejertype:
Bureau
Boligtype:
Byggeår:
2007 / 2021
Husareal:
73 m2
Grundstørrelse:
150 m2
Terrasse:
-
Terrasse, dækket:
-
Vandudsigt fra hus:
Nej
Vandudsigt fra have:
Nej
Dagsudlejning:
Nej
Weekendudlejning:
Nej
Personer:
4
Soverum:
2
Baderum:
1
Toiletrum:
2
Dobbeltsenge:
-
Køjesenge:
-
Enkeltsenge:
-
Sovesofaer:
-
Løse madrasser:
-
Dyr:
Ja
Indhegnet grund:
Nej
Rygning:
Ja
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Gulvvarme badeværelse

Multimedier

Kabel-TV, DVD-afspiller, Radio, CD-afspiller, Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), Andre danske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler, Engelske/Amerikanske TV-kanaler, Svenske TV-kanaler, Norske TV-kanaler, Dansk TV2, TV

Udendørs

Havemøbler, Havegrill kul, Altan

Hvidevarer

Vaskemaskine, Tørretumbler, Opvaskemaskine, Mikrobølgeovn, Køleskab, Elkedel, Elkomfur, Emhætte, Elkogeplade

Opvarmning/Afkøling

Elvarme, Varmepumpe

Afstand til ZOO + flere dyr:
1 km (Blåvand ZOO)
Afstand til Badelande:
2 km (Blåvand Tropeland)
5 km (Ho Ferie- & Aktivitetscenter)
11 km (Blåvandshuk Idrætscenters Svømmehal)
20 km (Dayz Fanø Bad)
Afstand til Put and Take fiskesøer:
5 km (Ho Fiskesø)
9 km (Grærup Fiskesø )
15 km (Vrøgum Fiskesø )
19 km (Hebo Lystfiskersø )
19 km (Alslev Lystfiskersø)
Afstand til Golfklubber:
6 km (Blåvandshuk Golfklub)
12 km (Esbjerg Golfklub)
15 km (Breinholtgård Golf Klub)
19 km (Fanø Vesterhavsbads Golfklub)

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte
- oplys hus-ID: FKB-708

Tlf. +45 75 27 50 70 1

Begynd din booking her:

  1. Vælg først den ønskede rejseperiode - og antal personer.
  2. Klik dernæst på 'Reservér nu'. Så stilles du videre til bureauets eget bookingområde, hvor du trygt kan gennemføre din booking og betaling. Denne procedure sikrer, at du altid opnår den billigste dagspris!

Flere huse i samme område Vis alle

Bureau udlejningshuse i samme område Vis alle bureauhuse
 
Blåvand, 4 pers
fra 1.605 DKK pr. uge
 
Blåvand, 12 pers
fra 7.946 DKK pr. uge
 
Blåvand, 10 pers
fra 5.747 DKK pr. uge