FKB-732: Sommerhus i Blåvand til 8 personer

| Blåvand | 100 m til vand | 8 pers. | 155 m2 | 4 soverum | 2 baderum
På Strandparken 14 finder du et rigtig dejligt hus med alt det nødvendige. Billederne taler for sig selv, men hvis der er brug for lidt ekstra overbevisning, så kan det opsummeres i tre punkter: udendørs jacuzzi, aktivitetsrum og knaldlækker beliggenhed.
Velkommen indenforSommerhuset i Blåvand har plads til 8 heldige bavianer, der kan finde sig til rette i husets tre soveværelser med dobbeltsenge og ene soveværelse med to enkeltsenge. Når kufferterne er pakket ud og de hyggelige træpaneler aet, så er det tid til at indtage resten af huset.Husets hjerte er det store køkkenalrum, hvor lyset strømmer ind og bliver beholdt af husets lyse flader. Her er der plads til kram i sofaen, madlavning i køkkenet og et slag 500 ved spisebordet. Ikke nok med at hele 8 personer kan nyde husets attributter og fine detaljer, nej, der er også plads til at tage hamsteren Fnulle eller hunden Flappe med på sommerhuseventyr. Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til en stor, delvist overdækket terrasse. Herfra kan livet nydes i den udendørs jacuzzi, mens grillen køres i stilling og de hyggelige havemøbler besigtigesHvis ryggen i stedet vendes væk fra terrassen, er der adgang til husets to store badeværelser og det ene soveværelse. Herudover finder du indgangen til Narnia – eller nærmere bestemt husets anden etage. Heroppe kan hyggen slå rødder, mens de bløde sofaer gør sig til centrum for en stund. Overetagen består derudover af resten af soveværelserne samt et toilet.
Aktiviteter i al slags vejrDet er ikke nogen hemmelighed, at vejret i Danmark kan være en interessant størrelse. Selv den flotteste sommerdag kan blive overtaget af pludselige regnbyger, og den koldeste vinterdag kan blære sig med strålende solskin. Når regnen regner og børnene (og de voksne) løber på væggene, trækker sommerhuset dog et es frem fra ærmet: en sand aktivitetshimmel. Huset kommer nemlig med et aktivitetsrum, hvor det både er muligt at slå tid og regn ihjel med bordfodbold, airhockey og dart. Når det bliver for trættende, at onkel Børge er en knalddårlig taber, så kan han sendes ud på den overdækkede terrasse og forsøge at tælle regndråber, mens resten af selskabet tænder op i brændeovnen og finder den varme kakao frem (også til Børge).
Åbn døren og træk vejretNår døren åbnes, og det første skridt tages, tages det ikke blot ud i en stor have, hvor der er plads til boldspil, fangeleg og ballondans, det tages også direkte ud i en af de bedste placeringer i Blåvand. Der er blot 150 meter til restauranter og indkøb og kun 100 meter til kyst og strand. Det er derfor i princippet muligt at bruge en hel dag i morgenkåbe og klipklappere med en kop kaffe i hånden, mens både sommerhus, strand og by indtages.Sommerhuset på Strandparken 14 er det perfekte sommerhus til en ferie, der skal kunne rumme mange, passe til alle årstider og sørge for et perfekt fundament for den næsten omgang søde ferieminder.
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.
Annonce ID:
FKB-732
Sted:
Blåvand
Udlejertype:
Bureau
Boligtype:
Byggeår:
1996 / 2020
Husareal:
155 m2
Grundstørrelse:
1500 m2
Terrasse:
-
Terrasse, dækket:
-
Vandudsigt fra hus:
Nej
Vandudsigt fra have:
Nej
Dagsudlejning:
Nej
Weekendudlejning:
Nej
Personer:
8
Soverum:
4
Baderum:
2
Toiletrum:
3
Dobbeltsenge:
4
Køjesenge:
-
Enkeltsenge:
-
Sovesofaer:
-
Løse madrasser:
-
Dyr:
Ja
Indhegnet grund:
Nej
Rygning:
Nej
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Gulvvarme badeværelse, Spabad udendørs

Multimedier

Kabel-TV, DVD-afspiller, Radio, CD-afspiller, Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), Andre danske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler, Svenske TV-kanaler, Norske TV-kanaler, Dansk TV2, TV

Udstyr til børn

Gynge

Andre aktiviteter

Bordfodbold, Airhockey

Udendørs

Havemøbler, Havegrill kul, Terrassevarmer

Hvidevarer

Vaskemaskine, Tørretumbler, Opvaskemaskine, Mikrobølgeovn, Fryser, Køleskab, Elkedel, Separat ovn, Emhætte, Elkogeplade

Opvarmning/Afkøling

Brændeovn, Elvarme, Varmepumpe

Afstand til ZOO + flere dyr:
1 km (Blåvand ZOO)
Afstand til Badelande:
2 km (Blåvand Tropeland)
6 km (Ho Ferie- & Aktivitetscenter)
13 km (Blåvandshuk Idrætscenters Svømmehal)
19 km (Dayz Fanø Bad)
Afstand til Put and Take fiskesøer:
6 km (Ho Fiskesø)
10 km (Grærup Fiskesø )
16 km (Vrøgum Fiskesø )
20 km (Hebo Lystfiskersø )
Afstand til Golfklubber:
7 km (Blåvandshuk Golfklub)
13 km (Esbjerg Golfklub)
16 km (Breinholtgård Golf Klub)
19 km (Fanø Vesterhavsbads Golfklub)

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte
- oplys hus-ID: FKB-732

Tlf. +45 75 27 50 70 1

Begynd din booking her:

  1. Vælg først den ønskede rejseperiode - og antal personer.
  2. Klik dernæst på 'Reservér nu'. Så stilles du videre til bureauets eget bookingområde, hvor du trygt kan gennemføre din booking og betaling. Denne procedure sikrer, at du altid opnår den billigste dagspris!

Flere huse i samme område Vis alle

Bureau udlejningshuse i samme område Vis alle bureauhuse
 
Blåvand, 6 pers
fra 4.580 DKK pr. uge
 
Blåvand, 6 pers
fra 3.746 DKK pr. uge
 
Blåvand, 8 pers
fra 6.458 DKK pr. uge