08546 : Sommerhus i Idom til 6 personer

| 30000 til vand | 6 pers. | 50 m2 | 3 soverum |
Idyllisk nyrenoveret sommerhus midt i skoven og dog kun 3 km. fra Holstebro bymidte. Sommerhuset er fantastisk beliggende midt i skoven, som er et eldorado for hunde og børn. Hunde kan løbe frit uden snor. Området omkring huset er indhegnet, så hunde og børn kan færdes frit og sikkert. Der er anlagt mountainbike-ruter og vandrer-ruter i skoven og der er mulighed for at gå tur på den store hede.

Sommerhuset er indrettet med to opholdsstuer, hvoraf den ene er i åben forbindelse med det veludstyrede køkken og med spisestuen. Her finder I bl.a. også en pille-ovn, som I kun må tænde op i med de piller, som er i sommerhuset. Denne stue går ud i en karnap, som er lavet afterrassedøre, hvilket giver et godt lysindfald, og hvor I også kan siddeindenfor og nyde den omkringliggende natur. Huset er bl.a. udstyret medenergivenlig luft/luft varmepumpe, gratis trådløst internet og tv i beggestuer. Foruden badeværelset med bruseniche er der to soverum i sommerhuset, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og det andet med en sovesofa. I annekset finder I også opredning til to personer i en sammenbygget vinkelseng. Derudover er annekset indrettet med et skrivebord og en brændeovn, som I selv skal have brænde med til.

Dette er en enestående chance for at opleve naturen og dyrelivet på tæt hold og duften af skov. Råvildt og andre dyr går frit omkring i skoven og kommer tæt på huset. Beliggenheden i skoven giver en fantastisk stemning, der indbyder til familiehygge på terrassen eller ved et af de 2 bålsteder.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
08546
Sted:
Idom
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
6 pers.
Soverum:
3 soverum
Byggeår:
1947
Husareal:
50 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Nej
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 1 Anneks: (1DO)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 65.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 08546

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.