38644 : Sommerhus i Mors til 6 personer

| 150 til vand | 6 pers. | 124 m2 | 2 soverum |
På Mors tæt ved Ejerslev ligger dette totalrenoverede sommerhus kun ca. 150 meter fra kysten, hvor der i sæsonen er opstillet borde og bænke. Huset er oprindeligt et gammelt fiskerhus og ved renoveringen er der lagt stor vægt på at beholde husets atmosfære.

Sommerhuset med stråtag er i to plan. På 1. sal finder I opholdsrum med hvide lofter, vægge og trægulve. Der er tv med dvd-afspiller samt en Chromecast til streaming af egne tjenester. Fra gavlvinduet er der et kig til vandet. Der er også soveværelse på 1. sal med en dobbeltseng samt to enkeltsenge.

Stueplan er indrettet med et meget stort soverum med en dobbeltseng samt masser af skabsplads og et lyst, kombineret opholds/spisestue med hvide lofter og vægge, møbleret med møbler af dansk kvalitet. Køkken udstyret med bl.a. keramisk kogeplade, separat ovn og køleskab. Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Huset ligger på en 2420 m2 stor naturskøn naturgrund med træer. Til huset hører en tilbygning med depotrum samt et ekstra køle/fryseskab og et rum med bord og stole.

Tæt ved huset finder I Ejerslev Havn, hvor der er mulighed for at søsætte sin egen trailerbåd. Limfjorden giver masser af fritidsmuligheder, hvor mange sejler i kajak, fridykker/undervandsjagt og kysten har et glimrende kystfiskeri, primært efter havørreder og i sæsonen også Hornfisk. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
38644
Sted:
Mors
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
6 pers.
Soverum:
2 soverum
Byggeår:
1892
Husareal:
124 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Nej
Varmepumpe:
Nej
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 90.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 38644

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.