43897 : Sommerhus i Handbjerg til 10 personer

| 100 til vand | 10 pers. | 120 m2 | 4 soverum |
I den sydlige del af Limfjorden ligger dette totalrenoverede sommerhus bare 100 meter fra badestrand. Efter en tur i åen eller fjorden kan man nyde den ny sauna med plads til 10 personer.

I huset findes 4 værelser med i alt 10 senge samt 2 badeværelser med gulvvarme, dette gør huset velegnet til to familier. Køkken/alrummet er stort og kan rumme 10 spisende gæster. Udover alle moderne hårde hvidevarer findes også et ekstra køleskab til drikkevarer eller andet.

Fra opholdsrummene kan man igennem de store vinduer nyde udsigten til det lille vandløb og det fredede område, hvor man kan være heldig at se områdets rige dyreliv. Stuen er bl.a. udstyret med smart-tv, Wi-Fi og indbyder til afslapning i bløde møbler eller til hyggeligt samvær ved det store spillebord. Huset er indrettet med sjæl og mange fine detaljer. Et hus, hvor natur, komfort og velvære forenes.

Huset ligger på en 1.980 m2 stor naturgrund, som byder op til udeliv med trampolin (benyttes på eget ansvar), leg, bål og badning både sommer og vinter. Grunden har endvidere en lille sø, og åen løber forbi. Der er anlagt en træterrasse omkring store dele af huset. Terrassen, som har udekøkken og udebruser, bliver hurtigt et naturligt samlingssted. Terrassen ligger godt i læ for den til tider friske vind fra Limfjorden.

I området tæt ved huset er der etableret flere legepladser og boldbaner. Under 15 minutters gang fra huset ligger Handbjerg Marina, hvor der bl.a. findes: restaurant, iskiosk, badestrande, paddleboard-/kajak udlejning og godt slæbested til søsætning af trailerbåde. Handbjerg Marina er et naturligt samlingssted for områdets turister og byder på god stemning langs havnens træterrasser.

Indkøb kan foretages i Vinderup, ca. 4 kilometer fra Handbjerg. Ønsker man at udforske bylivet mere, kan Struer, ca. 10 km. derfra, anbefales. En del forskellige spisesteder, lækkert havnemiljø med aktiviteter for alle, bl.a. et glimrende kurbad som kan forkæle alle sanser. Der er cykelsti til begge byer. Den hyggelige handelsby Holstebro ligger også inden for 0,5 times kørsel.

Der er elstik ved parkeringsplads, type 16 A CEE. Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
43897
Sted:
Handbjerg
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
10 pers.
Soverum:
4 soverum
Byggeår:
1970
Husareal:
120 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Nej
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 100.0 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 43897

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.