45803 : Sommerhus i Houvig til 6 personer

| 300 til vand | 6 pers. | 120 m2 | 3 soverum |
Velkommen i dette moderne, luksuriøse og på samme tid hyggelige sommerhus der rummer alt hvad hjertet begærer, og uden tvivl vil skabe rammerne om den perfekte ferie. Beliggende i skønne omgivelser blot 300 meter fra vesterhavet et det et oplagt valg for strandglade naturelskere, men samtidig har huset så meget at byde på indvendigt og man selv på en blæsende efterårsdag ikke kommer til at kede sig.
Inde i sommerhuset mødes man af et dejligt veludstyret køkken der ligger i åben forbinde med stue og spisestue. Et helt igennem skønt rum der med flere store vinduespartier har et fantastisk lysindfald samt en skøn udsigt. Brændeovnen er centralt placeret så dens varme knitren kan nydes fra det meste af huset. Det rummelige aktivitetsrum byder både på billard, bordtennis og dart og har samtidig direkte udgang til en af flere skønne terrasser. Der findes ligeledes en hems, hvor børnene kan trække sig lidt tilbage. Sommerhuset har 3 lyse soveværelser - alle med dobbeltsenge på 160X200 og to gode badeværelser, hvorafdet ene har både spa og sauna.
Det dejlige udemiljø vil bestemt også begejstre, og her findes flere skønne og veludstyrede terrasser, hvoraf den ene er helt lukket.
Beliggende mellem fjord og hav og med flere skønne byer indenfor kortere afstand er mulighederne mange, og her vil kunne findes fornøjelse for en enhver feriegæst. Et skønt sommerhus der bestemt er et besøg værd. Gratis slutrengøring!
Annonce ID:
45803
Sted:
Houvig
Udlejertype:
Bureau (Admiral Strand)
Personer:
6 pers.
Soverum:
3 soverum
Byggeår:
2013
Husareal:
120 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 70.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 45803

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.