55160 : Sommerhus i Sandvig til 5 personer

| 200 til vand | 5 pers. | 46 m2 | 2 soverum |

Flotte ferielejligheder i Sandvig

Skøn ferie i charmerende Sandvig
I hjertet af Sandvig finder du disse tre ferielejligheder. Du bor kun en smuttur væk fra Sandvig Strand og Hammerknuden, og har hyggelige og anerkendte restauranter, lige i baghaven. Følg stierne og gaderne gennem den charmerende by, og du vil snart befinde dig i Allinge, der byder på gode handlemuligheder og endnu flere restauranter. De moderniserede ferielejlighederne er lyse og velindrettede, og du kan vælge mellem ferielejligheder for 5 og 8 personer. Det er desværre ikke tilladt at medbringe hund eller andre husdyr i Sandvig Ferielejligheder.

Området ved Sandvig Lejligheder

Sandvig Lejligheder er mere end blot et sted at overnatte. Sandvig Lejligheder udgør dit udgangspunkt for en magisk ferie på Bornholm, hvor smuk natur, fascinerende historie og kulinariske oplevelser venter.

Sandvig Strand - Dit tilflugtssted ved havet

Blot 200 meter fra Sandvig Lejligheder finder du den vidunderlige Sandvig Strand. Dette paradis af blødt sand og krystalklart vand inviterer til afslapning under solens stråler og en forfriskende dukkert i Østersøen. En skøn måde at begynde eller afslutte din feriedag på Bornholm. Nyd også de varme sommeraftener i gårdhaven med et hyggeligt gårdmiljø.

Hammerknuden - Naturelskernes paradis

Lige i nærheden venter Hammerknuden, et imponerende naturområde, der byder på smukke vandreruter og enestående udsigter. Her finder du også nogle af Bornholms mest ikoniske attraktioner, herunder det majestætiske Hammershus, det dramatiske Opalsøen og det charmerende Hammerhavn. Hammerhavn er det ideelle sted at nyde en frokost med udsigt over havnen og det blågrønne hav. Herfra kan du også tage en spændende bådtur langs den smukke klippekyst, der afslører Bornholms skønhed fra en ny vinkel.

Sandvig - Gourmetoplevelser og charmerende byliv

For dig, der ønsker at udforske det charmerende byliv, har Sandvig meget at byde på. Her finder du anerkendte gourmetrestauranter og hyggelige spisesteder, der forkæler dine smagsløg med lokale og internationale delikatesser. Ved Sandvig Havn kan du sætte dig ned og nyde en lækker, hjemmelavet is i vandkanten fra ismejeriet Kalas Bornholm. For en sjov familieaktivitet kan du også udfordre dine nærmeste til en runde minigolf på den hyggelige Sandvig Minigolf.

Kultur og historie på Bornholms Tekniske Samling

For dig, der søger dybere ind i øens kultur og tekniske historie, anbefales et besøg på Bornholms Tekniske Samling. Dette spændende museum giver dig mulighed for at udforske Bornholms teknologiske udvikling gennem tiden. Fra gamle maskiner til avancerede innovationer vil du opdage, hvordan øens teknologi har udviklet sig. Museet huser også sjove og unikke samlinger, herunder en imponerende samling af kaffekopper. Museet er en skatkiste af viden og indsigt i Bornholms tekniske arv, og det vil appellere til både store og små nysgerrige sind.]]>
Annonce ID:
55160
Sted:
Sandvig
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
5 pers.
Soverum:
2 soverum
Byggeår:
1964
Husareal:
46 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Nej
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Nej
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 55160

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.