73808 : Sommerhus i Egsmark Strand til 8 personer

| 600 til vand | 8 pers. | 200 m2 | 4 soverum |
Dette poolhus har en enestående beliggenhed med en flot udsigt overEbeltoft Vig, idet huset ligger 20 meter oppe over vandet. Der er ca.600 m til børnevenlig sandstrand med lavt vand og badebro. Da huset erhøjt hævet over det øvige område, bliver udsigten unik. Havudsigten kannydes fra stue, køkken, terrasserne eller når der slappes af ipoolafdelingen.

Kælderetagen indeholder soverum, wc, bad, sauna og poolafdeling.Poolafdelingen er et 60 m²: stort rum med opvarmet klinkegulv, storswimmingpool (ca. 20 m²:), spabad og bad. Swimmingpoolen er udstyret medsvømmetræner, så der kan trænes med længerevarende svømmeture.

Huset er indrettet med lyse, ludbehandlede trægulve i hele stueetagen,samt let og moderne møblering i lyse farver. Opholdsstuen ligger i åbenforbindelse med køkkenet og har brændeovn, energibesparende varmepumpeog tv med parabolantenne. Huset er senest renoveret i 2016, hvorkøkkenet er udskiftet og derfor har alle moderne hjælpemidler somopvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Selv på kolde forårs- ogefterårsdage giver rummet, med sin sydvendte beliggenhed, mulighed forat blive varmet af solens stråler, der også opvarmer vandet iswimmingpoolen. El-forbruget er derfor tilsvarende lavt.

Pool afdelingen har ligesom resten af huset udsigt over området ogEbeltoft Vig, samtidig med at den ligger ugenert i forhold til naboer.

Der er gynge og klatrestativ til børnene. Huset er ikke handikapvenligt,da al adgang sker via trapper. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
73808
Sted:
Egsmark Strand
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
8 pers.
Soverum:
4 soverum
Byggeår:
1979
Husareal:
200 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Ja
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Ja
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 90.00 DKK

Slutrengøring kan tilkøbes for : 1300 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 73808

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.