mh80283 : Sommerhus i Nexø til 10 personer

| 3000 til vand | 10 pers. | 200 m2 | 5 soverum |
Velkommen til dette idylliske landsted på den smukke ø Bornholm, der byder velkommen til den store familie med åbne arme.

Her kan I virkelig finde fred og ro, og det er uden tvivl det perfekte sted at tilbringe jeres efterlængtede ferie. Dette skønne landlige paradis er indbegrebet af idyl, og det er her, I vil skabe minder, der varer livet igennem.

Huset rummer hele fem smukt indrettede soveværelser, hvor I vil finde komfort i de fem dobbeltsenge, en enkelt seng samt den ekstra sovesofa. Der er rigelig plads til ti personer, så både store og små kan nyde dette fantastiske tilflugtssted.

Det imponerende og veludstyrede køkken inviterer jer til at udfolde jeres kulinariske kreativitet og tilberede de mest lækre feriemåltider. Efter en dag fuld af eventyr kan I samles i den hyggelige stue, hvor afslapning og nærvær er i højsædet.

Der venter jer også et større badeværelse, hvor I kan forkæle jer selv med velvære efter en dag på stranden eller udforskning af øens skatte.

Familiehunden er også hjerteligt velkommen her, så hele familien kan nyde ferien sammen.

Når vejret indimellem viser sig fra sin grå side, kan I tænde op i brændeovnen og skabe den perfekte indendørs hyggekulisse.

Udenfor venter en vidunderlig stor have med en overflod af hyggelige hjørner, der indbyder til afslapning. Her kan I nyde sommerens herligheder ved det rustikke havebord, mens I lader jer forkæle af solens varme stråler.

Med kun tre kilometer til både stranden og byen, er I aldrig langt fra spændende oplevelser. Besøg det fascinerende Nexø Museum, udforsk de charmerende butikker og forkæl jer selv med kulinariske lækkerier på de lokale restauranter. Øens utallige seværdigheder er også inden for rækkevidde, takket være øens imponerende størrelse.

Med betagende naturskønhed, uforglemmelige oplevelser og underholdende aktiviteter kan I være sikre på, at kedsomhed ikke er en mulighed under jeres ferie på Bornholm. Her venter et eventyr, der vil fylde jeres dage med glæde og jeres minder med dyrebare øjeblikke.
Annonce ID:
mh80283
Sted:
Nexø
Udlejertype:
Bureau (Campaya)
Personer:
10 pers.
Soverum:
5 soverum
Byggeår:
Husareal:
200 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Ja
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Nej
Sat-tv:
Ja
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
30-09-2023 til 07-10-2023
Uge pris:
3.601 DKK
07-10-2023 til 14-10-2023
Uge pris:
3.817 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El: 7.25 DKK pr kwh
Vand: 60 DKK pr nat

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: mh80283

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.