mh80959 : Sommerhus i Nibe til 5 personer

| 100 til vand | 5 pers. | 40 m2 | 2 soverum |
Drømmer du om fuldstændig afslapning i rolige omgivelser, omgivet af naturens skønhed og en udsigt, der vil tage pusten fra dig Så er dette stedet, du har ledt efter. Nederst på en afsides vej finder du dette charmerende og privat beliggende sommerhus, der byder på en spektakulær 180 graders udsigt ud over Halkær Bredning. Den frodige have omkranset af træer skaber en skøn skygge, og der venter tre terrasser på at blive udforsket.

Dette autentiske sommerhus fra 50'erne er blevet omhyggeligt moderniseret gennem årene, og det byder på et rummeligt køkken/alrum, en hyggelig stue, et behageligt soveværelse og en udestue med udsigt ud over Halkær Bredning. Det renoverede badeværelse tilføjer en moderne touch til huset, og et charmerende anneks med plads til tre overnattende gæster giver mulighed for ekstra komfort.

Dagslyset strømmer generøst ind i hvert hjørne af huset, og billederne giver blot et glimt af den fortryllende oplevelse, der venter dig. Med nyt køkken og nye vinduer har huset fået et frisk pust af modernitet, og TV'et er udstyret med Chromecast, så du nemt kan streame dine yndlingsfilm og serier fra din egen enhed.

Området byder på skønne vandreture i naturen og sikre cykelstier omkring Halkær Bredning. (Bemærk: Husk at medbringe dine egne cykler.) Du kan endda tage en forfriskende dukkert i Halkær Bredning, og hvis golf er din passion, ligger Sebber Kloster Golfbane blot 1 km væk.

Tag notits af, at Nibe, Løgstør og Aalborg kun er en kort køretur væk, hvis du ønsker at udforske nærliggende byer.

Græsset har vi ladet gro vildt, og den kuperede grund indbyder ikke til boldspil – derfor har vi valgt ikke at markere stedet som \"børnevenligt\". Men fortvivl ej, for i Sebbersund finder du en stor og veludstyret offentlig legeplads til de små.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der desværre ikke er mulighed for at oplade el-biler på grund af afstanden til parkeringspladsen (65 m).

For at give dig et glimt af ankomsten og stedets beliggenhed har vi lavet en lille amatøroptagelse fra den 25. marts 2022, som du kan se her: https://youtu.be/9e7mmOa50_w.
Annonce ID:
mh80959
Sted:
Nibe
Udlejertype:
Bureau (Campaya)
Personer:
5 pers.
Soverum:
2 soverum
Byggeår:
Husareal:
40 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Ja
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Nej
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El: 5.5 DKK pr kwh
Slutrengøring kan tilkøbes for : 860 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: mh80959

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.