mh97549 : Sommerhus i Gjern til 8 personer

| 41000 til vand | 8 pers. | 110 m2 | 4 soverum |
Skøn feriebolig med spa og sauna, beliggende tæt på naturen.

Huset:
I stueplan ligger det flotte og funktionelle køkken alrum i åben forbindelse med stuen, der har brændeovn samt udgang til stor delvist overdækket terrasse. Der er desuden 1 soveværelse med dobbeltseng, samt et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

På 1. sal er der 3 soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse i luksusklassen, som foruden bruseniche har både spa og sauna. Såvel de tre værelser som badeværelset har adgang til én af de to altaner på 1. sal. Især den sydvendte terrasse er solrig og byder på en skøn udsigt over skoven.

Køkken alrum, stue og badeværelserne har alle gulvvarme. Desuden er der installeret luft-til-luftvarmer i stuen som sikrer billig, god varme i stueplan på de kolde dage og behagelig kølig temperatur på varme sommerdage.

Hele huset har gratis wi-fi. I stuen findes et stort nyt fladskærms-tv med masser af TV-kanaler samt mulighed for anvendelse af eget Netflix eller Viaplay abonnement.
Huset har egen parkeringsplads foran huset, men der er også rig mulighed for at parkere gratis på andre P-pladser tæt på huset, hvis I kommer i flere biler.

Aktiviteter:
Booking af ferieboligen giver adgang til hele Søhøjlandet resorts aktiviteter enten gratis eller mod en mindre betaling, og der findes mange aktiviteter såsom legepladser, stor hoppepude, minigolf, trampoliner, tennis, bordtennis, squash, volleyball, hockey, udlejning af cykler, indendørs klatrebane, bueskydning, skattejagt for de små m.m. I boligen vil der være armbånd, der giver gratis adgang til det tropiske badeland, som bl.a. har en 56 m lang vandrutchebane med lys og lydeffekter, boblebad, sauna og varmt underholdende børnebassin. Der er også masser af muligheder for traveture i den kuperede natur.
Tæt ved ferieboligen finder I Søhøjlandets Golf Klub med flot 18-hullers international golfbane (par-72), samt 9-hullers kortbane (par 66). Klubben har egen lounge og restaurant. Søhøjlandets centerbygning har også en restaurant som har udsigt til det store legeområde så man kan slappe af på terrassen med en kop kaffe eller et glas vin medens børnene leger.

Ferieboligen ligger i noget af Danmarks skønneste natur midt i Gjern Bakker tæt på Himmelbjerget og de smukke Silkeborg søer. Samtidig er der kun 40 min. i bil til centrum af Århus med masser af shopping, restauranter og oplevelser såsom Den Gamle By, Tivoli friheden og en bred vifte af museer for både børn og voksne. Er det en varm sommerdag byder Århus også på indtil flere børnevenlige strande.

Et par kilometer fra boligen ligger den lille hyggelige landsby Gjern som byder på forskellige service- og dagligvareforretninger.
Annonce ID:
mh97549
Sted:
Gjern
Udlejertype:
Bureau (Campaya)
Personer:
8 pers.
Soverum:
4 soverum
Byggeår:
Husareal:
110 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Nej
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
02-12-2023 til 09-12-2023
Uge pris:
6.611 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El: 5.0 DKK pr kwh
Vand: 55 DKK pr nat
Slutrengøring kan tilkøbes for : 1406 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: mh97549

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.