Opret en ny brugerkonto

Her opretter du en ny brugerkonto, så du kan logge ind i vores system.

Bemærk venligst, at det kun er relevant for dig at oprette en brugerkonto, hvis du ønsker at UDLEJE eller SÆLGE feriebolig(er).

LEJERE eller KØBERE skal ikke oprette en brugerkonto.

Spørgsmål?
Vi træffes de fleste hverdage i tidsrummet kl. 8-16.

+45 22946227
info@sommerhusdanmark.dk

1

Brugerinfo

2

Kontaktinfo

3

Fakturering

4

Sikkerhed

Punkt 1: Brugerinfo

Min. 8 tegn, ingen mellemrum, ingen specialtegn som # ¤ % æ ø å osv.
Anbefalet - i tilfælde af at den primære email pludselig ikke virker. Vi sender så dine beskeder til både den primære og den sekundære email.
  Dansk
  Deutsch
  English
  Svenska
  Norsk
  Français
  Español
  Nederlands
  عربى
  فارسی
Hvis det er en af vores brugere, der har henvist dig til os, vil vi bede dig om at skrive brugerens husnummer i boksen herover, så vi kan takke vedkommende for henvisningen.

Punkt 2: Kontaktinfo

Her indtaster du de kontaktinformationer, som lejerne/køberne skal benytte for at kontakte dig. Bemærk venligst, at adressefeltet IKKE er til ferieboligens adresse men derimod din egen adresse.

Dit navn/firmanavn fremvises automatisk i annoncen, men for alle øvrige kontaktinformationer kan du selv vælge graden af synlighed.


OBS: Din adresse, evt. CVR. postnr., by og land vises ikke i annoncen. Det er dog en god idé, at du viser adresseoplysningerne på din offentlige brugerprofil, så lejerne/køberne bedre opnår tillid til dig. Du kan aktivere din offentlige brugerprofil på et senere tidspunkt, når du er logget ind.
Vis min bopælsadresse, evt. CVR, postnr., by og land på min offentlige brugerprofil, hvis jeg engang vælger at aktivere den.
Vis dette mobil-nr. i min(e) annonce(r), så lejerne/køberne har let ved at kontakte mig og derved opnår bedre tillid til mig.
Vis dette mobil-nr. i min(e) annonce(r), så lejerne/køberne har let ved at kontakte mig og derved opnår bedre tillid til mig.
Vis dette mobil-nr. i min(e) annonce(r), så lejerne/køberne har let ved at kontakte mig og derved opnår bedre tillid til mig.

Punkt 3: Fakturering

Her angiver du dine faktureringsoplysninger. Ønsker du samme faktureringsoplysninger som dine kontaktinformationer, klikker du blot på denne knap for at hente dem:

Ønsker du derimod særskilte faktureringsoplysninger, udfylder du faktureringsfelterne manuelt...


*

Punkt 4: Sikkerhed og betingelser

Vi vil geme sikre os imod spam, så derfor beder vi dig om at se på det simple regnestykke i den farvede boks - og skrive resultatet ind i den tomme boks ved siden af.

Har du svært ved at se tallene pga. baggrunden, klikker du blot på pilene for at skabe et nyt regnestykke med en anden baggrund.


CAPTCHA ImageRefresh Image