Lej sommerhus i Blåvand – Danmarks vestligste punkt

Du kommer ikke længere mod vest, end du gør, når du befinder dig i Blåvand og ved Blåvandshuk. Området omkring Blåvand har gennem en række år udviklet sig til et attraktivt område, som mange turister gerne vil besøg hele året rundt. Du vil sikkert selv kunne forstå, hvorfor så mange foretrækker at leje sommerhus i Blåvand i ferier eller weekender, når du først har besøgt området, som også kaldes for Vestkystens perle. Her strækker Horns rev eller Djævlens Horn, som det også blev kaldt i gamle dage, sig hele 30 km ud i havet.

Leje sommerhuse til ethvert behov i Blåvand

Tag familien og/eller vennerne med på sommerhustur til denne del af Vesterhavet, hvor du får mange forskellige valgmuligheder, når du skal finde det helt rigtige sommerhus. Her er både små, hyggelige sommerhuse, som er velegnede til kæresteturen, og du finder også sommerhuse med plads til hele familien, når I gerne vil være sammen alle sammen. Vælg et sommerhus ved Blåvand med både pool, spa og sauna, når ferien skal have et særligt præg af luksus, eller lej et sommerhus af den mere simple type, når familien skal nyde freden, roen og naturen i området omkring Blåvand.

At holde ferie eller forlænget weekend ved Vesterhavet er altid noget helt særligt. Det er ligegyldigt, om det er om sommeren, i efteråret, foråret eller et hvilket som helst andet tidspunkt på året. Vesterhavet har sin helt egen charme, som skifter med årstiderne samt vind og vejr. Derfor er det også altid en helt speciel oplevelse at være her, og det er derfor nemt at give familien eller vennerne gode minder med hjem fra et ophold i et lejet sommerhus ved Blåvand. Du kan finde lige præcis det sommerhus, der passer til jeres behov, når du bruger de forskellige søgeindstillinger på hjemmesiden. Vælg bl.a. ud fra pris, størrelse, antal værelser, om der skal være plads til hund eller kat, eller hvor langt der skal være til vandet.

Blåvand – naturcenter, vindmøllepark og meget mere

Blåvand byder på mange oplevelser. Gå en tur ud af Blåvandshuk, og oplev den særlige stemning dette vestlige punkt byder på. Blåvand fyrtårn er et landemærke i sig selv, og fra det 39 meter høje tårn er der en fantastisk udsigt over det barske Vesterhav og Blåvandshuk. Fra toppen kan I bl.a. nyde udsigten til Verdens største havvindmøllepark, og hele området er kendt for sit rige og imponerende fugleliv, som mange fuglekiggere valfarter hertil for at opleve. Det særprægede fyrtårn fra år 1900 sender sit lys ud over havet, og det kan ses helt op til 60 kilometer ude takket være sin beliggenhed på en høj klit.

Ikke langt fra Blåvand finder du Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. I Blåvand Naturcenter er udstillingen om naturen omkring den danske Vestkyst et besøg værd, og det samme er Muldyr-bunkerne, som blev rejst i forbindelse med fejringen af 50 året for Danmarks befrielse. Muldyr-bunkerne er kunstværker skabt af bunkerne ved denne del af Vestkysten.

1 resultater

Dejligt sommerhus ved Vesterhavet, Blåvand

Blåvand
2 km til vand
4 pers.
2 soverum
Dejligt sommerhus beliggende på ca. 2600 kvm stor naturgrund i fredet område. Sommerhuset på 81 kvm indeholder: S...
Privat udlejer
Privat udlejer
pr. uge + forbrug
Blåvand
2 km til vand
4 pers.
2 soverum
Privat udlejer
Dejligt sommerhus beliggende på ca. 2600 kvm stor naturgrund i fredet område. Sommerhuset på 81 kvm indeholder: S...