FKB-771: Sommerhus i Blåvand til 8 personer

| Blåvand | 250 m til vand | 8 pers. | 214 m2 | 4 soverum | 5 baderum
Dette helt nyopførte (juni 2023) og topmoderne sommerhus i Blåvand er ideelt til familier med flere børn eller vennegrupper. Huset har alt hvad du måtte ønske dig i din ferie; Hjemmebiograf, aktivitetsrum med bl.a. poolbord og bordtennisbord, infrarødsauna, spa og intet mindre end 4 soveværelser med egne TV og badeværelser – nærmest som at være på hotel. Alt er opført i stilrene linjer og der er tænkt på selv den mindste detalje, lige fra ladestander til el-bil, 9 tv, til brændeovn, spil og LED-lys til at skrue op for hyggen med.
Sommerhuset rummer et moderne køkken med kogeø og alt hvad et fuldt udstyret køkken skal indeholde såsom Quooker, lækkert service, stort Miele køleskab med masser af plads, samt fryser med isterningmaskine. Desuden er der barstole, så man kan samles og hygge om madlavningen. Fra køkkenet er der overblik over resten af alrummet, hvor alle kan være samlet omkring spisebordet til måltider.  I stuens bløde sofaarrangement er der udkig til haven, der er en super komfortabel bænk med siddepladser, TV med god lyd og brændeovn til de kølige aftener.  
Udover husets fire hyggelige soveværelser er der også en hems – en hems der tilmed indeholder både TV og Playstation 5. Perfekt til større børn, der måske ønsker ro fra mindre søskende.Dermed er der både mulighed for at kombinere fællesskab og privatliv.  Aktivitetsrummet for de konkurrencelystne og spilleglade, hvor der kan dystes i både bordtennis og billard.  Filmhygge i hjemmebiografen, eller wellness og afslapning i sauna, spa og badekar. 
Udemiljøet er en hel liga for sig, særligt den 135 kvm store terrasse med designer havemøbler, terrassevarmer, udebruser og spa/jacuzzi. Det lune og boblende vand i spaen lader kroppen komme helt ned i gear, helt fænomenal på en stjerneklar nat, hvor man kan sidde i mørket og kigge på den flotte himmel.  I haven er der både gyngestativ, sauna, shelter og fodboldmål, alt sammen de perfekte rammer for en fantastisk ferie ved Vesterhavet. Fra sommerhuset på Hans Thuesensvej 25 er havet ikke længere væk end blot en kort gå- eller cykeltur. Hovedgaden ligger heller ikke langt fra på huset, hvor der er rig mulighed for både restaurantbesøg, nybagt bagerbrød og indkøb. Butikkerne spænder fra dagligvarebutik til mode – og interiør butikker. Melder sulten sig kan frokost eller middag nydes i det store udvalg af restauranter og caféer i hovedgaden.  Vælg mellem fx sushi, italiensk, tapas eller gourmet ved havet på den anmelderroste Høfde 4.Blåvand har utroligt meget at byde på for hele familien. Den hyggelige Blåvand Zoo er et oplagt besøgsmål for børnefamilien, det samme er Blåvand MiniGolf og badelandet ved campingpladsen. Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr, er områdets mest populære vartegn og bestemt et besøg værd. Gæster med interesse for 2. verdenskrig kan med fordel besøge bunkermuseet Tirpitz, der byder på forskellige udstillinger, og er med sit gennemførte design blevet kendt i hele landet.Blåvand er et dejligt ferieområde, som har alt til familien i alle aldre. Naturoplevelser, fantastisk strand, byliv, underholdning til store og små, og masser af frisk luft.
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.
Annonce ID:
FKB-771
Sted:
Blåvand
Udlejertype:
Bureau
Boligtype:
Byggeår:
2023
Husareal:
214 m2
Grundstørrelse:
1500 m2
Terrasse:
-
Terrasse, dækket:
-
Vandudsigt fra hus:
Nej
Vandudsigt fra have:
Nej
Dagsudlejning:
Nej
Weekendudlejning:
Nej
Personer:
8
Soverum:
4
Baderum:
5
Toiletrum:
5
Dobbeltsenge:
4
Køjesenge:
-
Enkeltsenge:
-
Sovesofaer:
-
Løse madrasser:
-
Dyr:
Nej
Indhegnet grund:
Nej
Rygning:
Nej
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Gulvvarme køkken-alrum, Gulvvarme noget af huset, Gulvvarme hele huset, Spabad udendørs

Multimedier

Kabel-TV, Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), Andre danske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler, Svenske TV-kanaler, Norske TV-kanaler, Dansk TV2, TV

Udstyr til børn

Gynge

Andre aktiviteter

Bordtennis indendørs, Billard/Poolbord, Fodboldmål

Udendørs

Havemøbler, Terrasse, dækket, Udendørs bruser, Terrassevarmer

Hvidevarer

Vaskemaskine, Tørretumbler, Opvaskemaskine, Mikrobølgeovn, Køleskab, Elkedel, Separat ovn, Emhætte, Elkogeplade

Opvarmning/Afkøling

Brændeovn, Elvarme, Varmepumpe

Afstand til ZOO + flere dyr:
2 km (Blåvand ZOO)
Afstand til Badelande:
2 km (Blåvand Tropeland)
6 km (Ho Ferie- & Aktivitetscenter)
13 km (Blåvandshuk Idrætscenters Svømmehal)
20 km (Dayz Fanø Bad)
Afstand til Put and Take fiskesøer:
6 km (Ho Fiskesø)
10 km (Grærup Fiskesø )
17 km (Vrøgum Fiskesø )
Afstand til Golfklubber:
7 km (Blåvandshuk Golfklub)
14 km (Esbjerg Golfklub)
16 km (Breinholtgård Golf Klub)
19 km (Fanø Vesterhavsbads Golfklub)

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte
- oplys hus-ID: FKB-771

Tlf. +45 75 27 50 70 1

Begynd din booking her:

  1. Vælg først den ønskede rejseperiode - og antal personer.
  2. Klik dernæst på 'Reservér nu'. Så stilles du videre til bureauets eget bookingområde, hvor du trygt kan gennemføre din booking og betaling. Denne procedure sikrer, at du altid opnår den billigste dagspris!

Flere huse i samme område Vis alle

Bureau udlejningshuse i samme område Vis alle bureauhuse
 
Blåvand, 6 pers
fra 2.646 DKK pr. uge
 
Blåvand, 4 pers
fra 1.688 DKK pr. uge
 
Blåvand, 8 pers
fra 5.725 DKK pr. uge