FKB-770: Sommerhus i Ho til 6 personer

| Ho | 880 m til vand | 6 pers. | 98 m2 | 3 soverum | 2 baderum
Beliggende på Brdr. Lauridsensvej 12 findes et sommerhus, som i sandhed formår at skille sig ud fra mængden. Med sit ydre bestående af røde bjælker og sin beliggenhed omkranset af træer, sender sommerhuset hurtigt tankerne i retning af de svenske ødegårde. En romantisk idyl der er svær ikke at forelske sig i.Husets indretningSommerhuset, som blev renoveret i 2019, byder husets gæster velkommen med et stort og lyst køkkenalrum, så snart de træder ind ad døren. I dette rum er der plads til at leve og være, og enhver gæst vil instinktivt få følelsen af, at det er her, man har allermest lyst til at holde ferie.I den ene ende af det store rum ligger der et nyt flot køkken. I dette er der mulighed for, at alle kan lege kokke på samme tid, hvis dette lyder som en sjov aktivitet. Der er plads til, at madlavningen kan blive centrum for hyggen - eller måske danne scenen for en frisk konkurrence, hvor familien en gang for alle kan få afgjort diskussionen om, hvem der egentligt ville slutte højest på podiet i Masterchef.Huset er indrettet med 3 soveværelser, hvor der i alt er plads til 6 overnattende gæster. Herudover er der også 2 badeværelser at finde, så bekymringerne om lange køer til badet, er slet ikke til stede.Bevæger man sig ud ad den dobbeltdør, som er placeret for enden af stuen, træder man direkte ud på den 45 m2 store terrasse. Terrassen snor sig langs husets kantede ydervægge, og solbekymring er derfor ikke noget, der skal fylde. Det er nemlig muligt både at finde morgen- og aftensol på terrassen – det gælder bare om at finde det rigtige spot!Husets placeringSommerhuset er placeret ved Ho på den jyske vestkyst. Det betyder, at er ønsket vand, vand og mere saltvand, så er der ikke langt fra tanke til handling. Kysten er placeret kun 880 meter fra hoveddøren, og vandet nærmest springer en i øjnene, før skoene er smuttet om fødderne. Er ønsket et strandbesøg så kræver det blot en hurtig tur på cykel. Et dyp i det store blå hav gemmer sig nemlig kun 4700 meter fra det lille hus.Skal der handles til aftensmaden, så kræver det en lidt længere tur. De nærmeste indkøbsmuligheder er placeret 5600 meter fra sommerhuset, men så er det godt, at aftensmaden er så tæt på, at man næsten kan dufte den fra terrassen. Blot 900 meter fra huset ligger der en hel række restauranter, som bare venter på at blive testet og nydt.Brdr. Lauridsensvej 12 er det perfekte feriemål for alle, som ønsker en ferie i pagt med naturen. Her får man et nyistandsat og lyst sommerhus, som skaber de perfekte rammer for, at man kan lukke alt andet ude og holde fokus på dem, ferien skal tilbringes med. I huset er det ikke tilladt at medbringe husdyr eller at ryge. Ungdomsgrupper er heller ikke tilladt.
Annonce ID:
FKB-770
Sted:
Ho
Udlejertype:
Bureau
Boligtype:
Byggeår:
1968 / 2019
Husareal:
98 m2
Grundstørrelse:
2796 m2
Terrasse:
-
Terrasse, dækket:
-
Vandudsigt fra hus:
Nej
Vandudsigt fra have:
Nej
Dagsudlejning:
Nej
Weekendudlejning:
Nej
Personer:
6
Soverum:
3
Baderum:
2
Toiletrum:
2
Dobbeltsenge:
2
Køjesenge:
-
Enkeltsenge:
2
Sovesofaer:
-
Løse madrasser:
-
Dyr:
Nej
Indhegnet grund:
Nej
Rygning:
Nej
Kørestolsvenlig:
Nej
Wellness

Gulvvarme badeværelse

Multimedier

Kabel-TV, DVD-afspiller, Radio, CD-afspiller, Gratis internet, Trådløst internet (WiFi), Andre danske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler, Dansk TV2

Udstyr til børn

Gynge, Sandkasse, Barneseng, Barnestol

Udendørs

Havemøbler, Terrasse, dækket

Hvidevarer

Vaskemaskine, Opvaskemaskine, Mikrobølgeovn, Fryser, Køleskab, Elkedel, Separat ovn, Emhætte, Elkogeplade

Opvarmning/Afkøling

Brændeovn, Elvarme, Varmepumpe

Afstand til Put and Take fiskesøer:
381 m (Ho Fiskesø)
8 km (Grærup Fiskesø )
12 km (Vrøgum Fiskesø )
14 km (Alslev Lystfiskersø)
14 km (Hebo Lystfiskersø )
19 km (Bækhuse Fiskesø)
Afstand til Badelande:
1 km (Ho Ferie- & Aktivitetscenter)
5 km (Blåvand Tropeland)
8 km (Blåvandshuk Idrætscenters Svømmehal)
17 km (Dayz Fanø Bad)
Afstand til Golfklubber:
2 km (Blåvandshuk Golfklub)
7 km (Esbjerg Golfklub)
10 km (Breinholtgård Golf Klub)
16 km (Fanø Vesterhavsbads Golfklub)
18 km (Outrup Golfklub)
19 km (Varde Golf Klub)
20 km (Henne Golfklub)
Afstand til ZOO + flere dyr:
4 km (Blåvand ZOO)

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte
- oplys hus-ID: FKB-770

Tlf. +45 75 27 50 70 1

Begynd din booking her:

  1. Vælg først den ønskede rejseperiode - og antal personer.
  2. Klik dernæst på 'Reservér nu'. Så stilles du videre til bureauets eget bookingområde, hvor du trygt kan gennemføre din booking og betaling. Denne procedure sikrer, at du altid opnår den billigste dagspris!

Flere huse i samme område Vis alle

Bureau udlejningshuse i samme område Vis alle bureauhuse
 
Ho, 8 pers
fra 5.138 DKK pr. uge
 
Ho, 2 pers
fra 4.879 DKK pr. uge
 
Ho, 6 pers
fra 2.767 DKK pr. uge