08338 : Sommerhus i Houstrup til 18 personer

| 3000 til vand | 18 pers. | 242 m2 | 7 soverum |
INGEN UNGDOMSGRUPPER - Dette luksussommerhus til 18 personer er perfekt til den store familie eller flere familier, som ønsker at holde ferie under samme tag. Sommerhuset ligger i det naturskønne område, Houstrup Strand, som er kendt for at have en børnevenlig strand. Her bor du ikke langt fra Vestjyllands mange sjove attraktioner og sommerhusområder, der oser af hygge og dansk sommerhusstemning.

Sommerhuset har indendørs pool (18 m2), vandrutsjebane og modstrømsanlæg. Du kan også slappe af i det boblende spabad eller nyde saunaens varme. Poolen er selvfølgelig opvarmet og klar til at springe i. Her finder du også et ude spa på terrassen.

I dette skønne luksussommerhus, er det muligt at udfordre hinanden i et slag billard eller bordtennis. I aktivitetsrummet er der desuden mulighed for at dyste i et bordfodboldspil samt spille PlayStation 4. Fra baren i hjørnet kan tilskuerne nyde en kølig drink.Køkkenalrummet er hyggeligt indrettet med sofagruppe foran fjernsynet og et langt spisebord, hvor der er plads til alle.Sommerhuset har desuden en brændeovn, som kan lune på kølige dage. Køkkenet er stilfuldt indrettet og udstyret, så der kan kokkereres et lækkert måltid.

Sommerhuset har 7 soveværelser og 3 badeværelser. Desuden er der 4 sovepladser på hemsen i aktivitetsrummet (bedst til børn og unge).

Hvis solen skinner, kan du nyde den danske sommer på terrassen, hvor der er havemøbler og grill. Terrassen er lukket og delvist overdækket, så der er også mulighed for at sidde i skygge eller læ. I haven finder du både et gyngestativ/legetårn, en lille sandkasse 2 fodboldmål og en nedgravet trampolin. Haven er indhegnet rundt om hele grunden.

Udendørs finder du også et lækkert spabad.

Annonce ID:
08338
Sted:
Houstrup
Udlejertype:
Bureau (Admiral Strand)
Personer:
18 pers.
Soverum:
7 soverum
Byggeår:
2019
Husareal:
242 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 1 Hems: (4S)1 Hems: (4B)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
21-12-2024 til 28-12-2024
Uge pris:
34.093 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Varme pr. enhed : 2.60" DKK
Vand pr. M3 : 70.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 08338

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.