15994 : Sommerhus i Gjellerodde til 6 personer

| 200 til vand | 6 pers. | 75 m2 | 3 soverum |
Ved Gjellerodde finder I dette velbeliggende sommerhus med panoramaudsigt over Limfjorden. Der er kun ca. 200 meter vandet med børnevenlig badestrand samt badebro, hvor der bl.a. kan fanges krabber eller fiskes. Huset har egen trappe direkte til stranden. Trappen benyttes på eget ansvar og uden erstatningsansvar hverken overfor bureau eller husejer.

Sommerhuset er renoveret i 2021 med nyt køkken og badeværelse energivenligt med varmepumpe og dermed mulighed for lavere forbrug.Huset er praktisk indrettet med åben køkken/stue. Stuen byder på moderne møblement, gratis internet, fladskærms-tv med de gratis danske kanaler samt Chromekast, hvor I har mulighed for at streame egne tv-tjenester. Der er brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk.

Køkkenet er blandt andet udstyret med keramiske kogeplader (induktion), separat ovn med grill, opvaskemaskine og mikrobølgeovn.Badeværelse med bademiljø, bruseniche samt gulvvarme. Til de mindste gæster findes der babyseng, højstol samt puslepude. Derudover er der vaskemaskine/tørretumbler (kombi). Huset har tre soveværelser, heraf to værelser med dobbeltsenge samt 1 værelse med en dobbeltopredning.

Der er både åben og overdækket terrasse med havemøbler samt grill, hvor I kan nyde aftensmaden mens solen går ned over Fjorden.Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
15994
Sted:
Gjellerodde
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
6 pers.
Soverum:
3 soverum
Byggeår:
1986
Husareal:
75 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Ja
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 15994

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.