40527 : Sommerhus i Virksund til 14 personer

| 600 til vand | 14 pers. | 225 m2 | 4 soverum |
Lyst sommerhus beliggende i Virksund ved Limfjorden på en ca. 3420 m²:stor naturgrund. Sommerhuset tilbyder et væld af aktiviteter såvel inde somude. Indendørs er det sommerhusets store aktivitetsrum, der eromdrejningspunktet. Her kan I dyste i billard og bordtennis. Sommerhuset erlyst og velindrettet med rigtig god plads med fire gode soverum samt tohemse, den ene med fire sovepladser og den anden med to sovepladser. 2badeværelser, det ene med håndvask, toilet, gulvvarme, bruseniche, saunaog spabad. Efter en lang travetur gør det godt at blive gennemvarmet isaunaen og efterfølgende få de ømme muskler masseret i spabadets varmevand.

Der er barneseng og højstol. Opvarmning sker med miljøvenligvarmepumpe og kan suppleres med behagelig varme fra husets brændeovn,der samtidig er med til at skabe hygge og varme en kølig sommerafteneller når efterårsstormen rusker udenfor.

I stuen er der fladskærms-tv,som kan modtage de almindelige danske kanaler, og desuden er derparabol, som kan modtage tyske programmer. Eget kort til at se TV2 kanmedbringes. Desuden er der dvd-afspiller afspiller samt Nintendo Wii. Påhemsen er der opsat fladskærms-tv med PlayStation3. Det bliver heltsikkert et hit blandt husets yngste gæster.

Der er åbent og veludstyretkøkken med opvaskemaskine, mikroovn, køleskab og keramisk komfur.Desuden er der separat dybfryser. Der er store såvel åbne somoverdækkede terrasser ved huset, hvor I kan nyde udsigten i naturskønneomgivelser, mens aftensmaden tilberedes på husets grill.

Til udendørs aktiviteter er der beachvolley, fodboldmål og trampolin (brug af dennesker på lejers eget ansvar/forsikring). Derudover er der også gyngestativ og en bålplads og en renseplads.

Virksund har en lille hyggeliglystbådehavn med mange aktiviteter. Tag på udflugt til Danmarks 4.største by, Aalborg, hvor I bl.a. kan besøge byens zoo eller gågade medalle slags forretninger og indkøbsmuligheder. Inden for en halv timeskørsel finder I Jesperhus Blomsterpark med de mange tusinde blomster.Limfjorden tilbyder, som perler på en snor, den ene lille hyggelig byefter den anden. Prøv at finde jeres egen lille favorit by eller jereshelt egen strand.Vildmarksbadet er ikke tilgængeligt til brug i øjeblikket på grund af igangværende reparationsarbejde.

Annonce ID:
40527
Sted:
Virksund
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
14 pers.
Soverum:
4 soverum
Byggeår:
2012
Husareal:
225 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Ja
Fordeling af sovepladser : 2 Hems: (3O)+(3O)2 Hems: (3L)+(3L)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 60.00 DKK

Slutrengøring kan tilkøbes for : 1300 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 40527

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.