48626 : Sommerhus i Hvidbjerg til 14 personer

| 500 til vand | 14 pers. | 189 m2 | 5 soverum |
I dette skønne 14-personers luksussommerhus beliggende blot ca. 500 meter fra Vejle Fjord kan ferien nydes med hele familien. Udover en essentiel placering i det centrale Danmark, kan huset prale af et væld af aktiviteter på matriklen og i nærområdet.

I sommerhusets helt egen poolafdeling er I sikret en badetur uanset årstid. Poolen måler 14 m2 og er udstyret med en romersk trappe. Følelsen af wellness fortsætter udendørs, hvor der både er at finde et lækkert udendørs spabad samt en udendørs sauna –: en badetur kan altså også foregå på den afslappende facon.

Det hyggelige aktivitetsrum står tillige klar til mange timers sjov, når hele familien skal duellere mod hinanden. Her finder I både billard, bordtennis, bordfodbold og dart –: og her er også plads til tilskuere! Herudover finder I et hyggeligt TV-hjørne med PlayStation 4 og mulighed for at slappe af til en god film.

I husets midte finder I bl.a. køkken med god plads til den helt store madlavning. Når middagen skal nydes, kan hele familien sætte sig til bords ved det lange spisebord foran køkkenet. På kølige dage kan der tændes op i opholdsrummets brændeovn mens der hygges i sofagruppen med et brætspil eller en god bog.

Sommerhuset indeholder to soveafdelinger med hvert et badeværelse. Der er fem soveværelser og derudover er der fire sovepladser på hemsen, som ofte er populært blandt børn og unge.

Udenfor er der også god plads til hygge og leg på den delvist overdækkede terrasse, som også har havemøbler, terrassevarmere og grill. Børnene kan tillige lege i haven, hvor der findes sandkasse og et legetårn med gynge samt en nedgravet trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).

Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant på stedet til viceværten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
48626
Sted:
Hvidbjerg
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
14 pers.
Soverum:
5 soverum
Byggeår:
2022
Husareal:
189 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Nej
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 1 Hems: (4L)1 Hems: (4O)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Varme pr. enhed : 2.60" DKK
Vand pr. M3 : 75.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 48626

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.