52798 : Sommerhus i Ålbæk til 18 personer

| 350 til vand | 18 pers. | 255 m2 | 7 soverum |
Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna nær badestrand i Ålbæk.

I det nordlige Jylland, nærmere bestemt ferieparadiset, Ålbæk, finder I dette skønne sommerhus til 18 personer. Med en kort afstand til strand og bademuligheder i Kattegat, samt en køretur på små 20 minutter fra Skagen, skal I lede længe efter en bedre placering til jeres ferie.

Til trods for et nærområde i topklasse vil meget tid blive brugt på sommerhusets egen matrikel. Her finder I nemlig lækre faciliteter og sjove aktiviteter. Både sommer og vinter er I garanteret en svømmetur. I dette luksussommerhus finder I nemlig en indendørs swimmingpool, som I kan benytte uanset tidspunkt, vind og vejr. I det boblende spabad kan I nyde en stille stund eller hoppe en tur ind i sommerhusets hede sauna. Her er altså aktiviteter til både legende vandhunde og de afslappende livsnydere.

Bademulighederne vil ingen ende tage. Med udgang fra poolrummet finder I nemlig sommerhusets udendørs spabad, som er placeret i hjørnet af terrassen. Her kan wellnessfølelsen fortsætte under åben himmel –: også på de kolde vinterdage.

Mange timers sjov og hygge kan fortsætte i sommerhusets aktivitetsrum. Her kan I dyste løs i bordtennis, billard, bordfodbold og dart. Tilskuerne kan slænge sig i baren eller se en film foran fjernsynet.

Man bliver hurtigt sulten ovenpå badning, aktiviteter og grin –: og her er køkken/alrummet det rette sted til afhjælpning med et veludstyret køkken, hvor I finder god plads til at kreere de helt store familiemiddage. Disse kan efterfølgende nydes ved det lange spisebord, og efterfølgende kan der slås maver i rummets sofakrog til en god film.

Sommerhuset har syv gode soveværelser fordelt i husets to ender. På hemsen er der fire sovepladser, som børnene helt sikkert vil elske at indtage. I alt har sommerhuset tre badeværelser.

Det kan være fantastisk at nyde den danske sol udendørs og på luksushusets terrasse er der rig mulighed for at hygge sig og grille på lune aftener. I haven kan børnene boltre sig i sandkassen, lege på legetårnet eller gyngen eller hoppe på trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder fra lignende hus, da huset er under opførelse. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
52798
Sted:
Ålbæk
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
18 pers.
Soverum:
7 soverum
Byggeår:
2023
Husareal:
255 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Nej
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Nej
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 1 Hems: (4O), barneseng1 Hems: (4L), Kinderbett
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
25-05-2024 til 01-06-2024
Uge pris:
11.566 DKK
21-12-2024 til 28-12-2024
Uge pris:
34.086 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Varme pr. enhed : 2.60" DKK
Vand pr. M3 : 95.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 52798

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.