54573 : Sommerhus i Dronningmølle til 14 personer

| 1200 til vand | 14 pers. | 200 m2 | 5 soverum |
Luksuriøst sommerhus med swimmingpool og både inden- og udendørs spabad samt og udendørs sauna.I det skønne område nær Hornbæk finder I dette luksuriøse sommerhus. Her er rig mulighed for at udforske den nordsjællandske natur på cykel- eller vandretur. Sommerhuset ligger tæt ved den lange børnevenlige sandstrand i Dronningmøllebugten.

I sommerhuset her kan I få opfyldt ethvert ønske om wellness og afslapning i luksuriøse omgivelser. Her har I nemlig jeres helt eget wellnessområde. I kan nyde en stille stund under stjernerne i det udendørs spabad eller varmes godt igennem i den udendørs sauna. Skal det være lidt mere aktivt, kan I tage en dukkert i den indendørs swimmingpool med rutsjebane og volleyball-net. Ved poolen finder I endnu et spabad med plads til 7-9 personer.

Efter en skøn badestund kan I udfordre hinanden i billard, bordtennis eller dart i husets aktivitetsrum. Der er også mulighed for at slappe af foran rummets TV med en god film eller spil på husets PlayStation. Her er altså ikke sparet på aktiviteterne og mon ikke der findes en favoritaktivitet for alle gæster.

Det store lyse køkken/alrum er husets naturlige samlingspunkt, hvor der kan laves mad til jer alle i det veludstyrede køkken. Her er også plads til, at I alle kan samles om spisebordet til måltiderne eller til en omgang brætspil og hygge.

Brændeovnen giver varme og hygge til både spiseafdelingen og stueafdelingen. I stuen kan der slappes af foran TV'et og I kan nyde udsigten til haven gennem det store vinduesparti, der sørger for lys i stuen.

Huset rummer fem værelser fordelt på to soveafdelinger, derudover er der fire sovepladser på hemsen. Sovepladserne på hemsen er bedst til børn.

Udendørs er der rig mulighed for at nyde sommeren på den store, delvist overdækkede terrasse. I kan tænde op i grillen eller benytte husets udendørs pizzaovn. Samtidig kan børnene lege i haven, på trampolinen eller i legetårnet (benyttes på eget ansvar/forsikring). Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Annonce ID:
54573
Sted:
Dronningmølle
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
14 pers.
Soverum:
5 soverum
Byggeår:
2023
Husareal:
200 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 1 Hems: (4L)1 Hems: (4O)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Varme pr. enhed : 2.60" DKK
Vand pr. M3 : 110.0 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 54573

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.