55148 : Sommerhus i Vedersø Klit til 24 personer

| 4500 til vand | 24 pers. | 270 m2 | 9 soverum |
Ved Vedersø Klit finder I dette totalrenoverede sommerhus (2023) med sans for detaljer beliggende på en 3700 m2 stor grund med aktiviteter for hele familien såvel inde som ude. Huset byder også på et spritnyt luksus vildmarksbad med lys og bobler med plads til hele 14-16 personer samt en kæmpe saunatønde med plads til 12-14 personer.

Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro, mulighed for leg og aktiviteter for hele familien samt at nyde solen fra flere hyggeområder blandt andet fra to hængekøjer.

Huset opvarmes med energivenlig luft/vand varmepumpe og der er ventilationsanlæg med varmeplade, som giver et fantastisk indeklima, samt pillebrændeovn (eksklusiv 6 mm træpiller).Der er gulvvarme på badeværelser.

Huset er et aktivitetshus med masser af underholdning for hele familien herunder bordfodbold, billard, bordtennis, elektronisk dart og udendørs beachvolley.

Husets store ungdomsværelse indbyder også til hygge, hvor der er PlayStation 4 inkl. spil, sækkestole, samt 65”: smart-tv, hvor ungerne kan streame diverse tv-tjenester.

Ferieboligen fremstår lyst og indbydende og er praktisk indrettet med køkken/alrum/stue. Stuen byder på moderne møblement samt Smart-tv med både tyske, danske og nordiske kanaler. Der er fuldautomatisk brændeovn (med piller) til at sprede hygge og varme på en kølig sommeraften eller en efterårsdag med regn og rusk.

Køkkenet har bl.a. stor keramisk kogeplade (induktion), emhætte, 2 x separat ovne, hvoraf den ene også fungerer som mikrobølgeovn, køle/frys med isterning maskine og koldt vand, kaffemaskine, rørmaskine, blender, samt 2 x opvaskemaskiner. Der kan blive op til 28 siddepladser ved spisebordet.

Der er to badeværelser, begge med gulvvarme, og derudover er der vaskemaskine samt tørretumbler.

Sommerhuset har hele ni soveværelser, alle med nye luksussenge, heraf seks værelser med dobbeltsenge, to værelser med to enkeltsenge samt et værelser med to ”:norske køjer”: med plads til seks personer. Derudover er der en dobbeltopredning i stuen.

Der er gratis high-speed fiber internet i hele huset (1000/1000 Mbit).

Huset byder på åben terrasse med udekøkken bestående af grill, håndvask, gasblus samt stegeplade m.m, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området.

På terrassen finder I også husets store vildmarksbad/jacuzzi, som opvarmes med el og derfor altid er klar til brug. Vildmarksbadet er et naturligt samlingspunkt for hele familien. Derudover kæmpe saunatønde med plads til 12-14 personer samt udebruser.

Kommende udendørsaktiviteter i sæson 2024 (på plads senest 01.06.2024): Minigolf samt fodboldbane med to mål. Græsplænen bliver først anlagt til foråret, og er evt. først på plads i maj-måned. Sidst men ikke mindst er der lade- stander (type 2) til el-biler med 7 m kabel

Udlejes ikke til ungdoms- samt håndværkergrupper.

Annonce ID:
55148
Sted:
Vedersø Klit
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
24 pers.
Soverum:
9 soverum
Byggeår:
1970
Husareal:
270 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 85.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 55148

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.