65670 : Sommerhus i Napstjert til 8 personer

| 50 til vand | 8 pers. | 183 m2 | 3 soverum |
I det attraktive natur- og ferieområde tæt ved Ålbæk ligger dette skønne sommerhus, som er renoveret inde og ude i 2018. Den oprindelige indretning/møblering fra 1954 er delvist bevaret og giver huset en ro, hvor tiden er stået stille med masser af charme og sjæl. Sammen med ny enkel og moderne indretning/møblering er huset særdeles attraktivt, komfortabelt og personligt.

Sommerhuset er meget lyst med store vinduer og skydedøre ud mod klitterne og de fire terrasser, som lukker lyset ind året rundt, og I kan træde direkte ud i naturen. Der er fantastisk udsigt mod øst og syd. Sommeren indbyder til at åbne skydedørene mod klitterne, og vinteren indbyder til at tænde ild i brændeovnene og de mange stearinlys.

Huset er indrettet med 2 afdelinger og er perfekt til 2 familier eller 1 familie med 2 generationer. Begge afdeling er med brændeovn og udsigt til/direkte udgang til klitterne mod stranden samt de fire terrasser. Alle med havemøbler i teaktræ, to flytbare parasoller, kurve I kan fylde med strandskaller og lanterner I kan tænde om aftenen.

Den store afdeling har stor lys stue med brændeovn, tv, sofagruppe og spisebord samt et tilstødende aktivitetsrum med bordfodbold, sofa/lænestole og udgang til vestvendt terrasse med aftensol. Et stort lyst køkken alrum med spisebord og udgang til østvendt terrasse med morgen –:og eftermiddagssol. To gode soveværelser, hvoraf det ene har udgang til sydvendt terrasse og adgang til hemsen med havkig. Der er badeværelse med bruseniche samt et gæstetoilet.

Den lille afdeling har lys stue med brændeovn og lille åbent køkken samt lænestole/sofa, som kan slås ud til sovesofa. Der er reol med bøger, spil og tegneting. Direkte udgang til to terrasser mod syd og øst. Stort soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med vaskemaskine.

Huset er beliggende på en stor naturgrund/strandgrund i 1. klitrække med egen sti direkte ned til den børnevenlige sandstrand, som indbyder til både morgen –:og aftendukkert. Der er gyngestativ i klitten. I kan fra huset altid høre lyden af havets bølger, som skvulper mod stranden. Der er opstillet en bænk på toppen af klitten, hvorfra I kan se solen stå op og gå ned. Der er udsigt langs hele kysten til Skagen mod nord og Frederikshavn mod syd. Der er rigt planteliv og dyreliv med fugle, rådyr, harer og ræve, som ofte ses på tæt hold.

Annonce ID:
65670
Sted:
Napstjert
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
8 pers.
Soverum:
3 soverum
Byggeår:
1954
Husareal:
183 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Nej
Spabad:
Nej
Sauna:
Nej
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 1 Hems: (1DL)1 Hems: (1DO)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
07-12-2024 til 14-12-2024
Uge pris:
4.930 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Vand pr. M3 : 75.00 DKK

Slutrengøring kan tilkøbes for : 1200 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 65670

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.