Lej sommerhus i Hasmark på skønne Nordfyn

Når du lejer sommerhus i Hasmark på Nordfyn, får du mulighed for at få udsigt til Fyns Hoved og adgang til den 77 kilometer lange Kattegatkyst med den ene skønne badestrand efter den anden. Hasmark er et ideelt sted til jer, som foretrækker gode badestrande, når I holder ferie i sommerhus i Danmark. Øst for Hasmark finder du det fredede naturområde Enebærodde samt Odense Fjord. Så du får rig mulighed for at nyde naturen, og de mange muligheder for udendørs aktiviteter er med til at gøre området til et ekstra skønt sted at leje sommerhus.

Se nemt, hvilke sommerhuse du kan leje i Hasmark

Når du vil leje sommerhus i Hasmark, kan du og familien/vennerne tage hunden eller katten med. Men I kan også vælge at prioritere andre ting, som er væsentlige i forhold til jeres behov. Vælg for eksempel et luksussommerhus med mange overnatningspladser, hvis I skal være mange af sted sammen, eller find det mere simple og enkle sommerhus, hvis sommerhusturen skal være en romantisk weekend eller miniferie for to. Du skal blot vælge de søgekriterier, som er væsentlige for dig, så kan du nemt se, hvilke sommerhuse du kan vælge mellem.

Hasmark – strand, natur, aktiviteter, attraktioner og udflugter

Stranden ved Hasmark er lavvandet og dermed særdeles børnevenlig, og biler må ikke køre på stranden. Du kan derfor trygt tage børnene med til stranden hele året. Desuden er der mulighed for at cykle ud til fyrtårnet ved Gabet og nyde udsigten til klitterne, sandet og Kattegat på vejen. Hele Nordfyn er præget af skov, og Agernæs er et fredet natur- og vildtreservat, hvor du finder et rigt fugleliv. Det samme gør også du på Enebærodde.

Tag på havørredfiskeri med skibet M/S Castor, som sejler på fisketure året rundt, eller tag en tur med fjordbåden, Svanen, som sejler ture på Odense Fjord om sommeren. Du finder også mange afmærkede cykel- og vandreruter på hele Nordfyn og i særdeleshed området omkring Hasmark har mange muligheder.

Den flotte herregård i bindingsværk fra 1784, Hofmansgave, er med sit charmerende udseende et besøg værd. Her er både en flot park med mange sjældne planter, og du kan også besøge det spændende kartoffelmuseum, som helt sikkert også vil tiltale børnene. På Nordfyn er der flere herregårde end mange andre steder i Danmark, og derfor er her også mange smukke skove, alléer og stengærde, som alle er med til at give området et ekstra hyggeligt og romantisk udtryk. En tur til H. C. Andersens fødeby, Odense er særdeles oplagt, når du lejer et Hasmark sommerhus.

Når I lejer sommerhus i Hasmark er det nemt at tage på udflugt til en af de nærliggende øer. En tur til Æbelø, som er en unik naturperle, giver dig følelsen af at være en ægte Robinson Crusoe. Øen er fredet med det formål at lade kysten og naturen udvikle sig helt naturligt. I kommer til Æbelø via Ebbevejen, som kun kan forceres til fods. Øens afmærkede sti tager jer hele øen rundt.

Ingen match fundet.

Søg geografisk ved at indtaste BY, POSTNUMMER, GADE eller KOMMUNE. Eller benyt UDVIDET SØGNING for at søge efter kontantpris, areal og værelser etc.