Sommerhus til leje i Blokhus

I Blokhus finder I masser af charme og liv året rundt. Det skyldes, at byen er en af Nordjyllands mest besøgte feriebyer – og med god grund. Her vrimler med alt, hvad et bankende feriehjerte kan ønske sig: En vidunderlig langstrakt sandstrand, pulserende byliv med restauranter, butikker og spillesteder samt et væld af naturoplevelser.

Vi kan derfor godt forstå jeres ønske om at leje et sommerhus i Blokhus. Her er nemlig lagt op til en ferie af fineste karat – uanset om I er to, ti eller tolv, der gerne vil afsted sammen.

Find de sommerhuse i Blokhus, der er relevante for jer

For at ferien kan blive perfekt, er rammerne nødt til at være i orden. Når I skal leje et sommerhus i Blokhus, er det derfor vigtigt, det har alle de faciliteter, I har brug for.

Derfor er vores udvalg af feriehuse meget varieret – og vi præsenterer især et stort udvalg private sommerhuse til udlejning. På den måde kan I finde netop den feriebolig, der passer til jer. Uanset om I foretrækker et billigere sommerhus med få faciliteter eller et luksushus med pool, spa og sauna.

Vi giver jer også mulighed for at finde et lille sommerhus til to personer, hvor I sammen kan nyde roen og hinanden - eller et stort sommerhus med plads til hele familien. Programmet tæller derudover også sommerhuse til mindre familier, ligesom I kan tage på ferie flere familier sammen i de største sommerhuse i Blokhus.

I finder præcis det sommerhus, der passer til jer ved hjælp af sorteringsfunktionen til venstre.

Private sommerhuse i Blokhus er populære

Særligt i skolernes sommerferie, efterårsferie, vinterferie og påskeferie er der rift om feriehusene i Blokhus. Især de større sommerhuse med plads til hele familien er populære at leje i disse ferieuger.

Hvis I ser et sommerhus til leje i Blokhus, som er interessant for jer, kan det derfor være en god idé at slå til med det samme. I risikerer nemlig, at huset bliver udlejet til anden side, hvis I tøver for længe.

I får kontakt til udlejeren ved at klikke jer ind på det sommerhus, I gerne vil leje. Her kan I også læse mere om sommerhusets nøjagtige beliggenhed i Blokhus, faciliteter og priser. I kan desuden se, hvilke uger sommerhuset er ledigt i.

Der er enten mulighed for at leje et sommerhus privat eller gennem et bureau som tilbyder sommerhusudlejning. Under hvert enkelt sommerhus kan I læse, hvilken typer udlejer, der er tale om.

Blokhus er for hele familien

I Blokhus er der både storslået natur og masser af attraktioner, som kan gøre jeres sommerhusferie endnu mere uforglemmelig.

Her findes blandt andet en af Europas bedste sandstrande, hvor der er masser af plads til alle – også i højsæsonen. Er vejret for koldt til stranden, er der desuden stadig mulighed for en dukkert i området. Enten i badelandet i Danland eller Blokhus Feriecenter. Der er heller ikke langt til Fårup Sommerland, som byder på masser af sjov for både børn og voksne.

Derudover er der rig mulighed for naturoplevelser i form af både vandreture i klitterne eller en tur på mountainbike på Danmarks bedste rute ved Svinkløv. Her kan I desuden beundre den fantastiske udsigt, med opførslen af det nye Svinkløv Badehotel i forgrunden.

I området ved Blokhus findes også flere gode fiskesøer samt hele 4 golfklubber med mulighed for pay and play.

Når I lejer et sommerhus i Blokhus, kommer I med andre ord tæt på noget af det bedste, Nordjylland kan byde på.

Ingen match fundet.

Søg geografisk ved at indtaste BY, POSTNUMMER, GADE eller KOMMUNE. Eller benyt UDVIDET SØGNING for at søge efter kontantpris, areal og værelser etc.