49902 : Sommerhus i Houstrup til 26 personer

| 4000 til vand | 26 pers. | 325 m2 | 1 soverum |
MAX 2 Hunde.Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende Houstrup. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool, vandrutschebane, svømmetræner, stort spabad og sauna med plads til 6-8 personer.

Swimmingpoolen er på 20 m²: og med rutschebane til børnene. Der er også svømmetræner, så hele ugen kan I forbedre konditionen med daglige svømmetag kombineret med ren afslapning i spabadet og saunaen, som befinder sig i poolrummet. I aktivitetsrummet kan der spilles billard, elektronisk dart og bordtennis. Der er flere tv i forskellige afdelinger samt PlayStation4 og blu-ray dvd-afspiller.

Personligt indrettet med moderne møblering. I det gennemtænkte køkken er der 2 køleskabe, fryseskab, 2 komfurer, 2 ovne og 2 opvaskemaskiner, så madlavningen og den efterfølgende oprydning går som en leg.

Spise/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, fladskærms-tv, dvd-afspiller, høj barnestol, sofaafdeling og brændeovn. Den knitrende ild fra brændeovnen kan nydes indendørs til samvær. Husets 10 soveværelser har gode boksmadrasser, og derudover er der en stor og rummelig sovehems samt en aktivitets/legehems. Der er 3 børnesenge og 3 børnestole i huset.

Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op omkring tre separate soveafdelinger. Hver afdeling har et badeværelse, og der er et ekstra badeværelse i forbindelse med poolafdelingen. I alt fire badeværelser, der selvfølgelig alle har gulvvarme. Huset opvarmes i øvrigt med solenergi og varmepumpe.

Annonce ID:
49902
Sted:
Houstrup
Udlejertype:
Bureau (Admiral Strand)
Personer:
26 pers.
Soverum:
1 soverum
Byggeår:
2022
Husareal:
325 m2
Husdyr må medbringes:
Ja
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Nej
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Ja
Varmepumpe:
Ja
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser : 2 Hems: (2O)+(4O)2 Hems: (2L)+(4L)
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Varme pr. enhed : 2.60" DKK
Vand pr. M3 : 70.00 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 49902

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.