54781 : Sommerhus i Ålbæk til 30 personer

| 4500 til vand | 30 pers. | 850 m2 | 1 soverum |
Liebhaveri-ejendommen “:Hesthave”: på hele 850 m2 beliggende ved Salling tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige, passer til alle formål herunder feriegæster, fødselsdage, firmaarrangementer mv, og giver gæsterne en oplevelse, som de sjældent glemmer. Her er swimmingpool, spabad og sauna til alles fornøjelse.

Ejendommen udlejes som udgangspunkt til 30 personer, men der er mulighed for at booke yderligere fem dobbeltværelser med plads til 10 personer –: Booking direkte hos ejeren. Kontakt DanCenter Vorupør for yderligere oplysninger –: 97985871

Ejendommen “:Hesthave”: er indrettet i rigtig herregårdsstil, og hvert rum har sin helt egen charme og stemning og er indrettet i gammel stil med respekt for stedets historie, der fører os helt tilbage til 1750, hvor landstedet var én af egnens største herresæder. Til stedet hører også en flot park med to små søer.

Ejendommen tilbyder også en unik wellness-afdeling/pool-afdeling, som man sjældent ser, med en swimmingpool på hele 40 m²: med vandrutsjebane samt spabad og sauna til seks personer. Derudover badeværelse/bruseafdeling. Der er gulvvarme i hele pool-området.

Bemærk: Det er forbudt at medtage mad og drikkevarer i pool-afdelingen. Afholdes fest/middag under opholdet vil pool-afdelingen være aflåst i dette tidsrum grundet sikkerhedsmæssige/forsikringsmæssige forhold. Aftales nærmere med ejeren, som tager imod ved ankomsten.

Stedet byder også på diverse aktiviteter herunder billard, bordtennis, bordfodbold samt udendørs skak, så der er mulighed for mange gode timers underholdning for hele selskabet.

Derudover separat multihal med mulighed for at spille fodbold, basketball, volleyball, badminton samt “:tennis”:. Der findes et stort net, som kan sættes op, så det passer til den givende aktivitet man ønsker. Senest 01.12.2023 vil der være en fodbold, volleyball samt en basketball tilgængelig på stedet. Udstyr/bolde til badminton og “:tennis”: skal selv medbringes.

Ejendommen har to spisestuer i forlængelse af hinanden, hvoraf den største sagtens kan dækkes op til 40 personer.

Derudover stort veludstyret køkken med bl.a. otte keramiske kogeplader, to varmluftsovne, kaffemaskiner, to opvaskemaskiner, mikrobølgeovn samt køle/frys. Der er min. tre højstole til de mindste.

Ejendommen råder også over to stuer med møblement, som er en oplevelse i sig selv. Der er gratis internet samt fladskærms-tv med både danske og tyske kanaler.

Der er hele 12 soveværelser til rådighed, heraf ni værelser med dobbeltsenge, et værelse med to enkeltsenge og to køjepladser samt to værelser med hver sin dobbeltseng samt to køjepladser. Der er min. tre stk. barnesenge til de mindste.

Ejendommen råder over hele 12 badeværelser, heraf 10 badeværelser med bademiljø, bruseniche samt toilet. De fleste er placeret i forlængelse af værelserne. Derudover to badeværelser med bademiljø samt toilet. Der er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Ejendommen har også et fantastisk udeområde med havemøbler og solvogne, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området.Der er også en lukket “:grillhytte”: til rådighed, hvor der også er mulighed for at nyde aftensmaden, og hvor der findes kulgrill mv.

Ejendommens park er også en oplevelse i sig selv –: perfekt til gåture og fordybelse. Boldspil og leg er ikke tilladt i parken men foregår på det store, grønne område, som er placeret ved siden af indkørslen til ejendommen.

Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper

Annonce ID:
54781
Sted:
Ålbæk
Udlejertype:
Bureau (Dancenter)
Personer:
30 pers.
Soverum:
1 soverum
Byggeår:
1750
Husareal:
850 m2
Husdyr må medbringes:
Nej
Rygning tilladt indendørs:
Nej
Havudsigt:
Nej
Swimmingpool:
Ja
Spabad:
Ja
Sauna:
Ja
Vaskemaskine:
Ja
Tørretumbler:
Nej
Opvaskemaskine:
Ja
Microbølgeovn:
Ja
Brændeovn:
Nej
Varmepumpe:
Nej
Sat-tv:
Nej
Fordeling af sovepladser :
 = åbent for booking
 = lukket for booking
Priser (DKK)
16-11-2024 til 23-11-2024
Uge pris:
26.016 DKK
23-11-2024 til 30-11-2024
Uge pris:
26.016 DKK
30-11-2024 til 07-12-2024
Uge pris:
26.016 DKK
07-12-2024 til 14-12-2024
Uge pris:
26.016 DKK
Alle priser er + forbrug

Yderligere informationer fra udlejeren:

El pr. kwh : 3.40 DKK
Varme pr. enhed : 3.50" DKK
Vand pr. M3 : 100.0 DKK

Ferieboligen udlejes af dette bureau:

Har du spørgsmål om ferieboligen bedes du kontakte bureauet direkte - oplys hus-ID: 54781

Du kan også klikke på udlejerens logo, så viderestilles du til bureauet hjemmeside, hvorfra booking kan gennemføres.